20
HEI
16.00
KuPS Akatemia Miehet, Miesten Ykkönen

KuPS Akatemia - PKKU  1 - 2

Kuopio, Väre Areena TN

Akatemian miesten vieraaksi PKKU!

Huomenna lauantaina miesten Ykkösen joukkue jatkaa pelejään kotoisella Keskuskentällä. Rami Hakanpään luotsaama PKKU lukeutuu kotijoukkueen tavoin vahvaksi kasvattajaseuraksi, sillä viime vuosina molemmista joukkueista on pelaajia siirtynyt ylemmille sarjatasoille, sekä ulkomaan kentille saakka. Ylkköstä on pelattu nyt runkosarjan osalta 15 kierroksen verran, joten alkaa kääntyminen viimeiselle neljännekselle. Molemmat joukkueet ovat näyttäneet kuuluvansa sarjaan ja peli-esitykset ovat vakiintuneet sarjan edetessä. PKKUlla on farmisopimus Veikkausliigan Gnistanin kanssa, jotem on mahdollista, että joukkue saa sieltä käyttöönsä pelaajia satunnaisiin peleihin.

Edellisen viiden pelin kuntopuntarissa PKKUn saldona on ollut 3 voittoa (1-0 Atlantis, 2-1 FC Vaajakoski, 2-3 FC Jazz), 1 tasapeli (2-2 JJK) ja 1 tappio 4-5 KPV. Piste-ero savolaisiin on 6 pistettä, joten voitolla PKKU nousisi hätyyttelemään ylemmän loppusarjan paikkaa. Ahkerin maalintekijä vierailla on 9 osuman Aaron Lindholm, joka on varsinkin edellisissä peleissä ollut kuuma kuin hellankoukku.

Kotijoukkueen pelikin on parantunut alkukaudesta, vaikkakin pelaajisto on vaihtunut loukkaantumisten ja pelikieltojen myötä pelistä toiseen. Viiden edellisen pelin saldo on napsun verran heikompi mitä vierailla, sillä voittoja on kertynyt 2 (2-0 FC Jazz, 2-1 ViFK), 1 tasapeli (2-2 FC Vaajakoski ja 2 tappiota (4-0 Klubi 04, 3-1 Atlantis).

Nyt kokoonpano alkaa pikkuhiljaa tervehtymään, josta Juho Neuvonenkin on mielissään; "Hienoa, että saamme jätkiä pikkuhiljaa takaisin kokoonpanoomme mukaan. Muutama loukkaantuminen oli todellinen Kummeli-sketsi, josta kuitenkin säästyimme isommilta kolhuilta. Meillä on hyvä kilpailutilanne joukkueessamme ja kaverit samalla puskevat toisiaan eteenpäin. Meillä yhteinen kausi alkoi verrattain myöhään toisiin joukkueisiin, mutta olemme nousseet sieltä erinomaisesti Elastisen sanoin eteen ja ylös. Kasvulle löytyy tilaa ja tarinaa vielä vaikka kuinka ja pelaajamme ovat valmiita ottamaan siitä kopin vastaan. Tauko tuli myös hyvään hetkeen, jotta saimme hieman vetää henkeä futiksesta pois. Nyt edessä on hieno matsi hyvin pelaavaa PKKUta vastaan, mutta olemme siihen valmiita."

LA 20.7 klo 16.00 KuPS/Akatemia vs PKKU (Kerava) Keskuskentän Väre Areenalla, jos et pääse paikan päälle, tässä linkki Savon Sanomien lähettämään suoraan lähetykseen https://www.savonsanomat.fi/urheilu/6823289

TERVETULOA!!!

BANZAI!!!

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai