13
KES
12.00
P13, P13 Liiga Pohjoinen

RoPS - KuPS YJ   1 - 0

Ounasrinne TN

Isäntä RoPS kaatoi KuPSin 1-0

KuPS jatkoi Liiga Pohjoisen Oulu-Rovaniemi kierrosta sunnuntaina 13.6. isäntäjoukkue RoPSia vastaan. Ennakkokaavailuissa KuPSilla oli hyvät mahdollisuudet isäntäjoukkuetta vastaan, jonka kauden aloitus oli ottelua ennen voitto ja kaksi tappiota. Edellispäivänä Oulussa merkille pantu tasaisuus ja pelin hallinta eivät kuitenkaan riittäneet sunnuntaina tiukasti pelisysteemissään puolustukseen nojannutta RoPSia vastaan. Hyvällä taisteluasenteella pelanneet isännät pitivät pisteet kotona viemällä pelin tiukasti 1-0.

Peli oli siinä mielessä merkillinen, että häviöstä huolimatta, KuPS pystyi pitämään virheet koko 70 minuutin ajan minimissään ja peli rullasi yleisellä tasolla hyvin, KuPSin hallitessa ottelua. Toki jos maalisarake jää nollille, kertoo se siitä, että hyökkäyspäässä ei onnistuttu odotetusti hallinnasta huolimatta. RoPS hyödynsi paikkansa. Valmentaja Speedy Nissisen kertoi, että RoPS peliin lähdettiin hyökkäysvoittoisella taktiikalla, hyvällä itseluottamuksella ja luottavaisena virkeään suoritukseen, avauskokoonpanoon nostettujen keskikentän tuoreiden jalkojen kautta. ”Jonkinnäköinen vireys eturivin pelaajilla kuitenkin ehkä puuttui, eikä tänään nähty suorituksia, jotka olisivat nostaneet pelaajiamme ratkaisijan rooliin. Kaikki eväät voittoon siis olivat, mutta ruuti oli märkää”. Peli osoitti, että sarja on tasainen ja voittoon tarvitaan aina joukkueelta hyvä onnistuminen.

RoPS peli oli kauden ensimmäinen tappio kahden voiton ja tasapelin turvin sarjassa kolmantena olevalle KuPSille. Pelit jatkuvat seuraavana viikonloppuna Kuopiossa. Vastassa SJK ja FC Jaro.

Tilastot
RoPS

1 - 0

(0-0)
50'MaaliSaarinen Anttu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai