P13, P13 Liiga Pohjoinen

SJK-j YJ - KuPS YJ   0 - 5

Lippumäki Ylipainehalli TN

KuPS kohtasi SJK:n voittoisasti

KuPS sai lauantaina Lippumäessä vieraakseen Seinäjoen SJK:n joka matkusti Kuopioon edellisen viikonlopun JJK-tappion ja Kady-voiton jälkeen. Seinäjoki tuli peliin reippaasti mukaan, mutta pelin hallinta kääntyi pikkuhiljaa selvästi isännille. Eppu Kärkkäisen nopeat maalit 11 ja 13 minuutilla vapauttivat kotijoukkueen pelin siten, että lauantain kuplassa nähtiin ehkäpä isäntien tähän asti ehjin esitys. ”Kaudella ei ole vielä pelattu näin ehjää 70 minuuttista - on pelattu hyviä jaksoa, mutta ei näin ehjää kokonaisuutta” kertoi valmentaja Speedy Nissinen. ”Peliin lähdettiin hakemaan nopeaa avausmaalia kovalla prässillä”.

Virheet olivat vähissä ja onnistujia oli paljon mm. hyvin ”wingbackina” pelannut Aaro Pakarinen, joka haastoi nopealla liikkeellään hyvin SJK:n puolustusta ja palkittiin työstään maalilla.

Aktiivisella asenteella pelannut Kärkkäinen viimeisteli hattutempun ja Hyvönen säesti loppulukemiin 5-0.

Lauantain pelissä ei jäänyt jossiteltavaa. Kotijoukkueella oli lopussa mahdollisuus lepuuttaa eniten kuormittuneita pelaajiaan seuraavan päivän koitokseen FC Jaroa vastaan, joka antoi kovan vastuksen OLS:lle lauantain myöhäisillan pelissään.

Tilastot
SJK-j YJ

0 - 5

(0-4)
9'MaaliKärkkäinen Eppu
12'MaaliKärkkäinen Eppu
19'MaaliKärkkäinen Eppu
30'MaaliPakarinen Aaro
41'MaaliHyvönen Eemeli