Futsal Naiset, Futsal Naisten ykkönen

KuPS Naiset - KP-V/2  8 - 1

Kuopio, Ylä-Pyörön koulu

KuPS Naiset jatkavat voitolla Naisten futsal ykkösessä

KuPS aloitti toisen kierroksen vahvalla 8-1 voitolla, kun vastassa oli KP-V/2. Ensimmäinen puoliaika oli parasta mitä joukkueelta on koko kaudella nähty, pallo liikkui nopeasti ja pelaajat olivat terävillä jaloilla liikenteessä! Peli ratkesi käytännössä ensimmäisen 4min. aikana, kun KuPS takoi tauluun 4-0 lukemat ja tauolle mentiinkin huikeissa 6-0 lukemissa. Toisella puoliskolla peli tasoittui ja vastustaja pyrki pitkään pelaamaan myös reikäpaidan avulla yv:tä. Kotijoukkue pysyi kuitenkin hyvin muodossa ja näin tästä yv:stä ei vaaranpaikkoja syntynyt. Maalintekijöitä kotijoukkueella laajalla rintamalla; Liisa Kuuloja, Suvi Kankkunen, Kerttu Markkanen, Pia Linder, Reija Hassinen, Siiri Kurppa sekä parhaana pelaajana palkittu Anu Koponen x2.

Pelit jatkuvat vieraspeli reissulla la 16.1. Kälviälle, jossa vastaan asettuu tällä hetkellä sarjan toisella paikalla majaileva Tarmo, joka on KuPS:ia huikeat 9p. perässä. KuPS on kerännyt seitsemässä ottelussa huikeat 21p. Tarmo pelasi Kuopiossa tiivistä puolustuspeliä, joten kuopiolaisilla on varmasti kova työ liikutella palloa rikkoakseen vastustajan muodon.

KuPS on yhtä kovassa iskussa kuin ensimmäisellä kierroksella, joten luvassa on kylmää kyytiä vastustajille. Toivottavasti rajoitukset hellittävät ja yleisökin pääsee nauttimaan kotiotteluista uudessa Lippumäen liikuntahallissa.

Banzai!!

Tilastot

8 - 1

KP-V/2
(6-0)
1'MaaliKuuloja Liisa
3'MaaliKankkunen Suvi
3'MaaliMarkkanen Kerttu
4'MaaliLinder Pia
15'MaaliHassinen Reija
17'MaaliKurppa Siiri
23'MaaliHagberg Emma