Voittoisat sävelet 04 PSL -peleissä Kempeleessä
Julkaistu: 12.05.2018 00.00

Jos ensimmäinen psl-turnaus oli hiukan nihkeää peliä ahtaalla kentällä, aukesi maalihanat Kempeleen peleissä sujuvasti. Avauspeli rovanimeläistä SCJ: tä vastaan alkoi nopealla kolmella maalilla 4minuutin aikana, 11 minuutilla peli oli jo 6-0. Puoliajalle 7-0 tuloksella. Pelin alussa kaikki onnistui nappiin, ja vastustaja todellakin tyrmättiin. Toisella puoliskolla peli tasoittui, mutta ensimmäisen maalin pääsi Patu tekemään suoraan vastustajan antamasta purkupallosta. SCJ sai yhden maalin puolustuskömmähdyksen jälkeen. Vakuuttavasti peli kuitenkin KuPSille 8-1.

Vielä voittamaton Ajax Sarkkiranta oli vastassa iltapelissä. Ottelu alkoi melko tasaisesti, mutta fyysinen hallinta saatiin nopeasti. 4 minuutilla Niko pääsi pystysyötön perään ja vetäisi näyttävän yläkulman ja tilanne 1-0. Jännitys oli käsinkosketeltavaa, myös Ajax vyörytti hyökkäyksiä, mutta keltamustien maltti säilyi ihailtavasti. Lisää helpotusta toi Niklaksen 2-0 maali 26 minuutilla, oikea-aikainen pystyjuoksu yllätti puolustajat ja hieno sijoitus oikeaan kulmaan. Vielä ennen jakson loppua saatiin 3-0 johto, Niklas jälleen hyvällä vauhdilla päätyyn ja hieno syöttö Nikolle taaksepäin ja hallittu veto maaliin. Toinen puolisko oli pelin hallintaa ja voiton varmistamista, nyt kovin kovaa paniikkia ei päässyt tulemaan. Pakotimme Ajaxin pyörittämään pitkään omalla alueella ja hyvin päästiin katkoihin, kun palloa nostettiin ylöspäin. Kempeleen pelit onnistuivat mainiosti, seuraavana viikonloppuna PSL jatkuu Seinäjoella kahdella kovalla pelillä, SJK ja VPS vastassa