KäPa- Cup 25.- 27.5
Julkaistu: 29.05.2018 00.00

KäPa- Cup 25.- 27.5


Joukkueemme vietti viikonlopun Helsingissä Käpylän Pallon järjestämässä KäPa- Cupissa. Turnaus on järjestetty jo monena vuonna aiemminkin. Meille tämä oli toinen kerta, joten tiesi mukavan reissun olevan taas tulossa. Ja sehän sitten saatiin.

Kokoonnuimme perjantaina iltapäivällä Savon Sanomat Areenalle, josta Pielalinjan chafööri vei meidät läheiselle Pohjola Sairaalalle. Ei paikattavaksi, vaan kas, sinne oli järjestetty meille reissuun lähtijöille ruokailu. Niillä eväillä ja yhden pysähdyksen taktiikalla sitä jaksettiinkin sitten perille saakka eli kehäkolmoselle Vantaalle. Majoituspaikkana siellä odotti Hotelli Flamingo.

Lauantaina aamupalan jälkeen siirryttiin porrastetusti linjur.., eiku bussilla Helsinkiin jo tutuille Käpylän ja Kumpulan kentille jossa syötiin vielä ns. etukäteen lounas ennen pelejä. Mukaan turnaukseen pääsivät meiltä taas melkein kaikki pojat joten seuramme osallistui turnaukseen kolmella joukkueella. Sarjoja oli 4, eliitti, kilpa, haaste ja harraste. Meidän seurastamme osallistuttiin kilpasarjaan 2 joukkueella ja eliittisarjaan yhdellä. Ikäryhmämme kilpasarjan pelit pelattiin Kumpulan kentillä kun taas Käpylässä pelattiin eliittisarjaa. Kilpasarjan otteluissa käytettiin miehitystä 5 vs. 5 ja eliittisarjassa 8 vs. 8. Jokainen joukkueemme pelasi lauantainen 3 ottelua, eliittisarjassa pelattiin lisäksi myös sijoituksista. Saldoksi tuli häviöitä, tasapelejä ja voittoja. Lauantai-ilta hotellilla oli sitten vapaa yhteisen päivällisen jälkeen. Siinä kerkesi sitten käydä kylpylässä, ostoksilla tai vaikka Suomen isoimmassa SuperParkissa..

Sunnuntai mentiin sitten melkein samalla kaavalla. Otteluita 3 ja ruokailu pelien jälkeen Mäkelänrinteen uimahallissa. Sää oli vähän ”helpompi” pelaajille verrattuna lauantaihin joka oli viimevuotiseen tapaan tosi helteinen.

Voittojen, tappioiden ja tasapelien myötä kaikki niitä vastaavat tunnejutut pojat varmastikin kävivät luonnollisesti läpi ja sehän on oppia jos mikä. Pelillisesti ollaan hyvässä kehityksessä eteenpäin menossa, ollaan oppimassa uusia pelisysteemejä kaikin puolin. Eliittisarjan joukkueen sijoitus oli 7. joka sinällään myös tilastollisesti kertoo, varsinkin kun pelit olivat tiukkoja, että ollaan ihan hyvällä tasolla.

Kahden maissa iltapäivällä sitten pelien, pienen loppuyhteenvedon, valmennuksen määräämän mutta poikien itse ideoiman loppuverryttelyn (oli flossia, matoa ja mitä kaikkeekaan..) ja suihkujen jälkeen linjuri starttasi kohti Kuopiota. Perille saavuttiin Kuortin pysähdyksen kautta seitsemän jälkeen illalla. Ja pojilla oli taas mukavaa..


..ja samaan aikaan Kumpulassa;


Ja takaisin Käpylään;


Linkistä turnaussivut, tilastot ja tulokset: http://nappulaliiga.net/kevatturnaus2018.html


Ps. Filmiryhmämme tuotti paikanpäältä sitä liveriimiä joten videoita voi katsella myös jälkikäteen KuPS 09- kanavalta. Valokuvia tulee tänne nähtäväksi hieman myöhemmin, muutaman päivän sisällä.


Tekstistä vastuun ottaa TL, kuvista TL ja Vicente ja videoista JN





Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai