Twente vei KuPS:aa Ateitis Cupissa
Julkaistu: 22.03.2019 00.00

Ateitis Cupin illan video-ottelussa KuPS C15 kohtasi hollantilaisen Twenten. Molemmat joukkueet olivat hävinneet ensimmäisen ottelunsa, joten tästä ottelusta haluttiin pisteitä.

Ottelu lähti alussa käyntiin tunnustelevasti. Molemmat joukkueet yrittivät saada otetta pelistä. Twenten syöttötyöskentely ja pallon hallinta oli kuitenkin parempaan. KuPS:lta pallot karkailivat, eivätkä ylös suuntautuneet syötöt tavoittaneet omia pelaajia. Ehkä hieman turhautuneena KuPS:n toppari lähti kuljettamaan palloa yksin ylöspäin ja pallon menetyksestä Twente rakenteli ensimmäisen maalinsa. Ote kääntyi tämän jälkeen selkeästi Twentelle ja KuPS:n peli tuntui hapuilevalta ja välillä kaaoottiseltakin, pelipaikatkin välillä hukkuivat. KuPS pääsi takaisin peliin kiinni toisen jakson kymmenennellä minuutilla, jolloin saatiin ensimmäinen veto kohti vastustajan maalia. Lisäksi prässissä päästiin katkomaan muutamaan kertaan vastustajan maalivahdin avauspeliä. Hetken kuluttua Manu Kemppaiselle avautui maalipaikka kohopallosta. Laukaus suuntautui kuitenkin maalivahdin syliin. Vastustajan hyökkäyspeli toimi jälleen tehokkaasti ja Twente vei pelin lopulta 5-0. Kokonaisuutena jäi vaikutelma, ettei KuPS päässyt omaan peliinsä kiinni, eikä siten tuomaan esiin osaamistaan. Ei meiltä paras peli. Huomenna jatketaan yön yli nukuttua alkulohkon otteluja.