KuPS C15 sijalle 7. Ateitis CUP:ssa
Julkaistu: 24.03.2019 00.00

KuPS C15 sijalle 7. Ateitis CUP:ssa

KuPS päätyi Ateitis CUP:ssa oman lohkonsa neljännelle tilalle ja siten sijoituotteluun 7-8. A-lohkosta eilisten myöhäisillan pelien pohjalta valikoitui vatustajakksi Liepaja Latviasta.

Liepaja osoittautui KuPS:lle tasaiseksi vastustajaksi. Varsinaisella peliajalla tulos oli 0-0, KuPS sai pelissä yhden tolppalaukauksen, mutta verkkoja ei päästy heiluttelemaan. Peli ratkaistiin rangaistuspotkuilla. KuPS:ta rankeissa onnistuivat Sisu Ikonen, Aleksi Partanen ja Pyry Ukkonen. Kun Elias Puustinen otti kaksi koppia vastustajan vedoista ja yksi meni yli, niin rankkikisan voitto meni KuPS:lle 3-1 ja lopputuloksena turnauksen seitsämäs sija. Kokonaisuutena turnaus meni KuPS:ta kohtuullisesti. Ennakkoon kovemmiksi arvioituja joukkueita ei voitettu, mutta heikommat jäivät taakse. Huippujoukkueiden tempoon pääseminen tuotti aluksi ongelmia, tilannenopeudessa ja taidossa oltiin jonkin verran jäljessä. Myös pelin taktinen osaaminen oli kärkijoukkueilla kehittyneempää. Parhaimmillaan KuPS pystyi haastamaan hyvin esimerkiksi Bate Borisovia, joka tuli lopulta toiseksi. Onnittelut koko joukkueelle hienoista peleistä, joita päästiin myös osittain seuraamaan ja jännäämään videon välityksellä kotikatsomoissa.

Tulokset: KuPS- NFA 0-1, Twente-KuPS 5-0, KuPS-Babite 6-0, Bate Borisov-KuPS 2-0 ja sijoitusottelu 7 Liepaja-KuPS 0-0 (rp1-3)

Toimittajana Pekka Kortelainen

Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai