KuPS:n Pellikka ja Kytilä avauksessa!
SeuraJulkaistu: 15.01.2017 00.00

Alle 17-vuotiaiden (1.1.2000) poikien maajoukkue avasi Minskin kansainvälisen turnauksen sunnuntaina 1-1 (0-1)-tasapelillä Slovakiaa vastaan.

Slovakia tuli otteluun vauhdilla ja hallitsi alkuminuutteja, mutta Suomi sai pian juonen päästä kiinni ja hallitsi hienokseltaan ensimmäistä puoliaikaa. Tauolle mentiin kuitenkin Slovakian johdossa vastustajan onnistuttua maalinteossa reilun puolen tunnin pelin jälkeen.

Ottelun luonne muuttui 48. minuutilla slovakkipuolustajan saatua toisen varoituksensa ja alivoimalla joukkue vetäytyi vahvasti omalle puoliskolleen. Suomi hallitsi ottelua täysin ja loi paikkoja useampaankin maaliin, mutta Slovakian maali pysyi puhtaana.

Viimeisellä kymmenminuuttisella Suomi muutti ryhmitystään hyökkäävämmäksi ja kellon tikittäessä jo lisäaikaa pommitus kohti Slovakian rangaistusaluetta oli tauotonta ja aivan lisäajan viime sekunneilla tuli myös palkinto, kun Slovakian puolustus joutui kaatamaan Maximo Tolosen ja Tolonen laukoi itse pilkulta varmasti tasoituksen maalin alakulmaan.

KuPS:n Eetu Pellikka ja Joonas Kytilä pelasivat koko ottelun, Banzai!