Suomen Cup Kuopio-hallilla perjantaina klo 18.00
SeuraJulkaistu: 16.02.2017 00.00

Suomen Cup Kuopio-hallilla perjantaina klo 18.00

Kuopion Palloseura pelaa tämän kevään viimeisen kotiottelunsa Kuopio-hallissa

Kuopion Palloseura pelaa perjantai-iltana jälleen Kuopio-hallissa oman kotiyleisön edessä. Suomen Cupin E-lohkon neljännen sarjakierroksen kotiottelussa kohdataan perinteikäs valkeakoskelaisseura FC HAKA. Kotiottelu alkaa kello 18.00 ja pelin pääsee katsomaan suorana lähetyksenä Fanseat-palvelun kautta.

”Meillä on hyvä rutiini omaan pelaamiseen”
KuPS-joukkue pelaa perjantaina cupin lohkovaiheen viimeisen kotiottelunsa ja samalla myös tämän kevään viimeisen ottelunsa Kuopio-hallissa.
”Hyvällä mielellä Haka-peliin lähdetään. Tallinnan-reissun jälkeen kaikilla pelaajilla on nyt pelejä alla. Joukkueessa on hyvä virinä ja meillä on hyvä rutiini omaan pelaamiseen. Siksi fiilis on luottavainen”, päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.
Haka-ottelu pelataan nimekkäimmällä ykkösnyrkillä. ”Terveystilanne on hyvä ja kaikki pelaajat ovat ehjänä puolustaja Hamed Coulibalya lukuunottamatta, joka on hänkin sieltä tulossa”, valmentaja kertoo.

FC Haka on vahva ja vaarallinen vastustaja
FC Haka on pelannut cupin otteluissaan hyvää peliä pitäen vastustajiaan tiukoilla. Vaativa ottelu on luvassa perjantai-illallekin.

”Vastustaja on hyvä ykkösen joukkue. Haka on osoittanut talven aikana oman vaarallisuutensa. Haka oli tosi pirteä Lahtea vastaan ja oli loppuun asti voitossa kiinni. Haka pisti hyvin kampoihin myös Ilvekselle. Joukkueessa on kovia pelaajia ja vaarallisia yksilöitä kuten Kalle Multanen, Emenike Mbachu ja Anton Popovitch”, Honkavaara muistuttaa.

Pelin kehittämisessä ollaan hyvässä aikataulussa
Kevättalven pitkä harjoituskausi alkaa olla nyt puolivälissä. Pelaamisen kehittämisessä ollaan valmentajan mielestä hyvässä aikataulussa.

”Tämä aika on pitkän kevään raskain vaihe treenaamisessa. Harjoituskauden alku meni jopa hieman nopeammin kuin etukäteen ajattelin. Puolitoista kuukautta on nyt treenattu koko joukkueen kanssa ja pelaajista on saatu paljon hyvää tietoa. Vielä me pystytään parantamaan omaa peliämme. Tosi hyvässä aikataulussa me ollaan pelin kehittämisen suhteen”, Honkavaara toteaa.

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS VOITTOON!

E-lohkon tämänhetkinen sarjatilanne:

KuPS3 30018-3 9
Ilves3300 9-1 9
FC HAKA3111 6-4 4
JJK3102 5-15 3
FC Lahti3012 3-7 1
MP3003 2-13 0

E-lohkon viimeiset ottelut:
Pe 17.2. KuPS - FC HAKA
La 18.2. JJK - Ilves
Ti 21.2. MP - FC Lahti
Ma 6.3. FC Lahti - JJK
Ti 7.3. FC HAKA - MP, Ilves - KuPS

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai