KuPS jatkoi C14 SM lopputurnauksessa voitokkaasti
Julkaistu: 05.08.2017 00.00

C14 SM lopputurnaus jatkui tänään kahdella pelillä.

Alkulohkon viimeisessä ottelussa oli vastassa Ilves. Pelissä ratkesi lohkovoitto ja sen myötä jatkopelin vastustaja. KuPS oli valmistautunut otteluun hyvin ja se näkyi, peli oli KuPSin hallussa alusta alkaen. Tässä turnauksessa pelaajilla on käytössään fysioterapeutti Elina Turunen, joka on hieronnalla auttanut pelaajien palautumista ja kolhuista toipumista.

Keltaiset meni ensimmäisellä puoliajalla jo 2-0 johtoon. Toiselle puoliajalle päävalmentaja Janne Kasurinen teki viisi vaihtoa ja se näkyi alussa pienenä hapuiluna. Ilves kavensikin vapaapotkun jälkitilanteesta numeroiksi 2-1. Tämän jälkeen KuPS sai muutaman onnistuneen syötön omillee ja otti tyynesti pallonhallinnan takaisin. Keltaiset voitti lopulta lukemin 4-1. Maalinteossa onnistuivat Henri Elovirta kahdesti, Luukas Kosunen ja Onni Rissanen.

Lohkovoiton myötä puolivälierässä tuli vastukseksi HJS. KuPS hallitsi ottelua pääsääntöisesti ja vastustajalla ei ollut juurikaan vaarallisia maalipaikkoja. Keltaisilla oli useita ja tällä kertaa onnistujina olivat Henri Elovirta kahdesti ja Rikhard Lappalainen. Lopputuloksena 3-0 voitto KuPSille. Pitkä turnaus alkaa näkymään rasituksena ja pikkukolhuina mutta taisteluilme on hyvä.

Joukkue on puolustanut tiiviisti ja kurinalaisesti kaikissa neljässä voitetussa pelissä. Siitä on hyvä jatkaa. KuPS selvitti tiensä mitalipeleihin ja huomenna välierässä pelataan FC Interiä vastaan klo 11.15 Sammonlahden nurmikentällä. Banzai!