KuPS aloitti C14 SM-lopputurnauksen kahdella voitolla
Julkaistu: 04.08.2017 00.00

KuPS aloitti tänään C14 ikäluokan SM lopputurnauksen pelit kahdella voitolla. Lappeenrannassa pelattavan turnaukseen osallistuu 16 joukkuetta, joiden joukosta selvitetään ikäluokan Suomen mestari. KuPSin alkulohkossa ovat EPS (Espoo), TPS (Turku) ja Ilves (Tampere).

Päivän ensimmäinen koitos pelattiin kovassa sateessa Espoon Palloseuraa vastaan. KuPS hallitsi ottelua ja meni Rikhard Lappalaisen maalilla 1-0 johtoon ensimmäisellä puoliajalla. Sama tahti jatkui toisellakin puolikkaalla ja Luukas Kosunen vei keltaiset jo 2-0 johtoon. Ottelun loppupuolella EPS kuitenkin kavensi vielä numeroiksi 2-1 mutta ei pystynyt taistelemaan enää voitosta.

Toisessa pelissä vastaan asettui TPS, joka tiedettiin yhdeksi ikäluokan kovimmista joukkueista. Sade oli tauonnut ja peli pelattiin hyvissä olosuhteissa. Ottelu oli erittäin tasainen ja Turkulaiset saivat pallonkin jo kertaalleen maaliin mutta linjatuomari liputti tilanteen paitsioksi. Toisella puolikkaalla tasainen vääntö jatkui, mutta ottelun ainoan maalin viimeisteli keltaisten Luukas Kosunen. Ottelu päättyi KuPSin 1-0 voittoon.

Pelit jatkuvat huomenna lauantaina, alkulohkon viimeinen peli KuPS-Ilves pelataan klo 11.15. KuPS on varmistanut jo paikan turnauksen kahdeksan parhaan joukossa, mutta tässä pelissä ratkeaa lohkovoittaja ja sen myötä seuraavat vastukset.