Voitto C14 Haasteelle ilman voitonjuhlia Piispalassa
Julkaistu: 05.02.2018 00.00

Viikonloppuna 3.-4.2. pelattiin C14-ikäluokan kovataloinen turnaus Piispalan huippuolosuhteissa. Hienoa oli, että Piispalan halli oli taas kunnossa. Muut olosuhteet joukkueillehan siellä ovat aina erinomaiset.
KuPS C14 Haaste voitti alkusarjan puhtaalla pelillä. Peleissä kaatuivat SJK, Ajax Haaste ja Tervarit Haaste. Välierässä vastassa oli tuttu Keski-Suomi United. Varinainen peliaika päättyi 1-1. Rankeilla kaksi Unitedin pelaaja epäonnistuivat. KuPSista Luke ja Sami panivat pallot maaliin. Finaalissa vastassa oli OLSin 04 ja 03 poikien yhdistelmä. Pelissä oli tunnetta ja latausta. OLS meni johtoon 1-0 ja 2-1. Tasoitus tuli KuPSin nostettua pelaajia riskillä ylemmäs. Loppu oli dramaattinen ja harmittava. KuPS halusi voittoa isolla sydämellä. Viisi minuuttia ennen loppua KuPS sai kovan paineen OLSin päätyyn. Jarkko ja vastustajan maalivahti tavoittelivat irtopalloa ja törmäsivät rajusti yhteen. Pallo jäi vielä pelattavaksi ja Aatu pisti pallon maaliin. Jarkon jalka murtui tilanteessa rajunnäköisesti. Peli oli poikki noin 45 minuuttia. Jarkko kiidätettiin Kuopioon hoidettavaksi. Pelin viisi viimeistä minuuttia pelattiin loppuun KuPSin tehdessä vielä yhden maaliin. Voittoa ei ymmärrettävästi juhlittu.
Teemana KuPSin pojilla turnauksessa oli voimakas eteenpäin puolustaminen ja pelin kuskin paikalla oleminen. Henkisiin valmiuksiin panostettiin jokaisen pelin välissä entistä vahvemmin. Pelillisesti turnaus oli KuPSilta erittäin positiivinen ja vahva. Loukkaantuminen latisti kuitenkin tunnelman. Itkuja ja apeutta joukkue pystyi hienosti käsittelemään ryhmänä tulomatkalla bussissa. Vastoinkäymiset vahvistavat.