KuPS C14 harjoituspelit Kuopiossa
Julkaistu: 06.04.2018 00.00

KuPS C14 harjoituspelit Kuopiossa

Kevät koittaa ja KuPS:n pojat alkavat valmistautua Puolen Suomen Liigan käynnistymiseen. Talvi on käytetty tiiviiseen harjoitteluun, ja tietenkin on pelattu valmistavia harjoituspelejä. Pääsäiäissunnuntaille järjesteltiin Kuopioon kolmen joukkueen kohtaaminen. KuPS:n vieraaksi matkustivat JJK Jyväskelästä ja Jippo Joensuusta. Tutut joukkueet, jotka kohdataan myös liigassa.

Aamun peli JJK:a vastaa käynnistyi päättäväisissä mutta vielä tunnustelevissa merkeissä. KuPS painoi peliä JJK:n päähän ja useiden kulmatilanteiden jälkeen pallo napsahti maaliin keskikenttämiehen Aleksi Pakarisen päästä. Harjoituspelin henki oli kierrättää ja testata kaikkia joukkueen pelaajia kentällä. Pelissä tehtiin kaksi suurempaa vaihtoa, joiden jälkeen KuPS:n ote hieman löystyi ja JJK pääsi tasoittamaan pelin. Olivatko kaikki pojat vielä talven jäljiltä valmiita tositoimiin vai jäikö yhteispeliin vielä toivomisen varaa?

Illan pelissä kohdattiin sitten Joensuun pojat. KuPS tuli peliin ärhäkkäällä otteella. Jippo pysyi pelissä mukana aivan pelin alun, mutta sitten alkoi tapahtua. KuPS osoitti, että pojilla ei ollut painoja jaloissa, vaan koko peli pystyttiin vetämään läpi samalla sykkeellä. Jokainen poika osoitti olevansa pelissä sisällä. Jippo kaatui tässä pelissä yllättävän dramaattisest 15-0. Opittiinko tässä pelissä jotain? Ainakin se, että oman pelin intensiteetti kyetään pitämään yllä, vaikka vastustajalla tempo putoaa. Eli lyhyesti kyetään pelaamaan omaa peliä.

KuPS:n 2017 syyskausi oli liigassa loistava. KuPS hankki eniten eniten pisteitä voittaen pelinsä ja pelaamalla ainoastaan yhden tasapelin. Lopputuloksena oli kuitenkin toinen sija, koska liigan voittaja Ajax oli saanut ylimääräisiä lähtöpisteitä kevään kierrokselta. Voittajakin voi tulla siis kakkoseksi. Tätä tilannetta lähdetään kirkastamaan kevään liigakierrokselle. Hyvällä Banzai -meiningillä tietysti.

toimittajana Pekka Kortelainen


Seuran uusimmat

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai