Komeetat kevätturnaus -18
23.4.2018 20:38 Uutiset / F9

Comets` Park, Kotalammen liikuntapuisto


21.-22.4 viikonlopulle oli järjestetty Jyväskylään taas jokavuotinen suosittu Komeetat -cup, lauantaille -09 syntyneiden ja sunnuntaille -08 ikäluokan pelit. No tottakai sinne myökin lähettiin. Aamusella kello 6.30 starttasi linjuri-auto Mölymäeltä. Mölymäeltä, vaikkakin siihen kellonaikaan siellä ei paljon mölyä lauantaina kuulunutkaan. Elä mittään, kyllä kun pojat siinä kohta alkoivat heräilemään ja otettiin vielä entisen Heikin Kievarin korkeusasteelta Matkuksen pysäkiltä völjyyn vielä loput niin tuttu puheensorina rupesi taas kuulumaan…

No, perille saavuttiin aikanaan ja siellä odottikin jo tutut kentät, sää oli vaan järjestetty tällä kertaa vähän viileäksi.

Turnaukseen oli ilmoittautunut 10 seuraa, suurin osa keskisen Suomen alueelta. Sarjat oli jaettu 3 kategoriaan; kilpasarja, harrastesarja ja vähemmän pelanneet- sarja. Meidän seurastamme mukaan pääsivät taas melkein kaikki pelaajat, joten saimme muodostettua hyvin 3 eri joukkuetta. Joukkueiden muodostamisessa käytettiin periaatetta Tasavahvat. Kaksi joukkuetta saatiin kilpasarjaan ja yksi harrastesarjaan. Joukkueita turnauksessa oli yhteensä 22 ja näin ollen jokaiselle joukkueelle tuli 4-5 peliä. Pelit pelattiin 5 vs. 5 kentällisillä peliajan ollessa 2 x 12 minuuttia.

Enempää analysoimatta tuli voittoja ja tappioita mutta jälleen kerran oli nähtävissä taas hyvä yhteishenki ja se jos mikä on tärkeää, kaikin puolin. Hieman tilastoa myös tähän oheen: KuPSin joukkueet pelasivat yhteensä 15 ottelua joista 10 voittoa ja 5 häviötä, maalieron ollessa meille 91-46.

Kun pelien välillä pojat nauttivat järjestäjien organisoiman lounaan paikallisessa koulussa ja paluumatkalla oman joukkueen päivällisen ABC Vaajakoskessa, kera luvatun herkun ostamisen, niin hyvinhän sitä sitten jaksoi päivän. Retkikuntamme palasi Kuopioon siinä kahdeksan maissa illalla. Mukava reissu, taas kerran ja kiitos järjestäjille myös niistä tärkeistä kiiltävistä mitaleista ynnä muista muistamisista.


Ps. Laajat televisio-/mediaoikeudet omaava filmiryhmämme oli kalustoineen taas paikalle, joten tuotoksia voi katsella myös jälkikäteenkin KuPS 09 -kanavalta ja Jopox- nettisivuilta.

Teksti ja valokuvat, TL
   
Lisää uutisia
KuPS ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat