Jiposta päänvaivaa 04 PSL -pelissä
Julkaistu: 26.05.2018 00.00

Kauden seitsämäs PSL-peli käytiin Lippumäen kentällä Jippoa vastaan. Odoteltiinko helppoa matsia vai mikä lie ollut, mutta vaikea ottelu siitä kehkeytyi. Alun jonkinlainen hallinta kääntyi tappioasemaksi kulmasta 4 minuutin kohdalla. Löysästi pelatussa tilanteessa irtopallo Jippolaisten jalasta Kupsin verkkoon. Alkushokin jälkeen joukkue alkoi tarmokkaasti tekemään tasoitusta, valitettavasti vain liika kiire ja hätäily toi paljon pallonmenetyksiä. Jippo pelasi aktiivista puolustuspeliä, tilaa ei ollut liikaa. Hyviä tekopaikkoja ei ollut monta, laukaukset niistä ohi maalin.

Toinen puolisko oli selkeämpää peliä, hallinta selvempi, mutta pitkään saatiin tasoitusta odotella, 20 pitkää minuuttia. 1-1 tasoitus tehtiin kulmasta, Sisu ja Samuli olivat sopineet pitkästä kulmasta. Sisu laittoikin aikamoisen nappisyötön ja Samuli puski komeasti takakulmaan. Tämä laukaisi paineita ja syöttöpeliin saatiin vähän rentoutta lisää. Yhteispeli alkoi onnistua, välillä nähtiin komeita seinäsyöttöyhdistelmiä. Niko laukoi johto-osuman 59 minuutilla ja lopullisen 3-1 maalin tehtailivat Sisu ja Samuli jälleen samalla kuviolla, kaikkien yli takatolpalle ja pusku takanurkkaan. 04 PSL jatkuu siis kärkipaikalta viimeiseen kahden viikon päästä pelattavaan Joensuussa pelattavaan turnaukseen, vastassa silloin VIFK ja JJK.