Työtä tarjolla, Banzai!
28.6.2018 21:11 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Hyviä uutisia – KuPS ry on aloittanut yhteistyön Rainmakerin kanssa, lue lisää!

Hyviä uutisia KuPS perheelle – KuPS ry on aloittanut yhteistyön Rainmakerin kanssa!

Yhteistyön tavoitteena on auttaa ja mahdollistaa seuramme jäseniä ja heidän verkostojaan työllistymään helposti ja vaivattomasti.

Rainmakerilla on jatkuvasti avoimia työpaikkoja ympäri Suomea. Työtehtävät liittyvät usein myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Kuopiossa avoimia paikkoja on tarjolla myös koko ajan mm. DNA puhelinpalvelukeskuksessa, joka sijaitsee Technopoliksessa, Microkadulla.

Olemme tehneet työnhausta helppoa hakijalle. Ilmoitus kiinnostuksesta työpaikkaa kohtaan riittää joko whatsappilla, tekstarilla tai soittamalla Rainmakerin yhteyshenkilölle, Nicola Tiaiselle. Tämän jälkeen sinuun otetaan yhteyttä ja mahdollinen työpaikan löytyminen alkaa. Kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Nicolaan ja laittaa pyörät pyörimään!

Yhteystiedot: Nicola Tiainen, puh. 044 755 3912, rainmaker.fi/dna

Alla tunnelmia esim. DNA palvelukeskuksesta:
DNA:lla porukka on todella reipasta ja sporttista ja jokaisen kohdalla asenne on ratkaissut enemmän kuin aikaisempi työkokemus tai koulutus.

Myyntiporukka ottaa asiakkaisiin yhteyttä mahtavalla fiiliksellä ja etsii heille sopivimmat tuotteet ja palvelut DNA:n valikoimasta.

Tiiminvetäjät ovat rentoja ja kannustavia ja huolehtivat siitä, että jokainen saa tarvittavan perehdytyksen sekä apua milloin tahansa.”

Kaikki Rainmakerin avoimet työpaikat voit käydä katsomassa osoitteessa: rekry.rainmaker.fi
Sieltä löydät tarkemmat tiedot myös Kuopion DNA:n avoimista paikoista, Banzai!   
Lisää uutisia
KuPS ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat