Hallittu voitto Jiposta PSL -ottelussa
Julkaistu: 30.09.2018 00.00

PSL -parin keskinäinen ottelu, Jippo vs KuPS pelattiin Mehtimäen tekonurmella sunnuntaina, jo toinen viikonloppu peräkkäin samalla kentällä pelaten. Heti alusta lähtien kupsilaiset painostivat ja pallon hallinta oli vahvasti vierasjoukkueella. Palloa saatiin päätyyn, mutta syötöt suuntautuivat yleensä maalivahdille tai ne purettiin helposti. Paikkoja kuitenkin saatiin luotua. 30 minuutilla Niko sai loistavan pystysyötön linjan taakse ja laukoi takakulmaan 1-0 johdon. Pari minuuttia eteenpäin vaparitilanteessa pallo lopulta Roopelle ja maalin edestä 2-0. Toinen puoliaika pelattiin myötäiseen tuuleen ja hallinta yhä selvemmin KuPSilla. Pallo saatiin hyville tekopaikoille useita kertoja, yläristikkoon kerran ja maalin edessä avoimeen paikkaan pari kertaa. Verkkoon ei palloa kuitenkaan saatu. Parhaiten Jipon ryhmää hajotettiin nopealla pallonsiirtelyllä, siten saatiin hienoja puolustuslinjan ohituksia. Huonoiten onnistui kuskailu, monta pallonmenetystä nähtiin ja aivan turhaan. Jipon maalitilanteet olivat pari kulmaa ja muutama hyvä vaparipaikka, pelitilanteessa eivät päässeet vaarallisesti Eliaksen maalille. Lopussa liikuteltiin palloa ja peliajan lähestyessä täyttä aikaa Elias joutui tulemaan palautuspalloon ulos rangaistusalueelta, kaataen ohi lähtevän hyökkääjän. Punaisella kortilla siis Elias ulos ja Miska vaihdettiin sisään lopuksi aikaa. Vaparin Miska hoiteli ja loppuaika kulutettiin sitten kohtuullisen onnistuneesti. Näin ennen ensi viikonlopun Jyväskylän turnausta KuPS 04 on pisteellä Ajaxin edellä, ajurin paikalla. Tsemiä tuleviin JJK -peleihin