C14 Puolen Suomen liigan voittoon
6.10.2018 17:57 Uutiset / C14

Tuoreet PSL -mestarit

Jyväskylän Säynätsalossa sinetöityi Puolen Suomen liigan mestaruus, vastassa JJK:n ykkösporukka ja Red. Ensimmäinen peli ykköstä vastaan alkoi tahmeasti, liekö tulomatkan liukkaus ja myöhäinen saapuminen kentälle vaikuttanut asiaan. JJK hallitsi palloa, keltamusta teki vähän myöhässä töitä, juoksua siis riitti. Mitään vaarallisia hyökkäyksiä JJK ei kyllä koko pelissä saanut, pari pelitilannetta ja pari vaparia hyviltä paikoilta. Reilu kymmenen minuttia pelattuna kupsilaiset saivat peliin otetta ja kohtuullisen mukavia tekopaikkoja siunaantui. 18 minuutilla Veikka pääsi tekaisemaan ottelun ainoan maalin, hyvä paine rankkialueelle ja Veikka jatkoi irtopallon verkkoon. Toisella puoliskolla sitten paikkoja oli enemmänkin, viimeistely ei kuitenkaan onnistunut, niukasti yli tai tolppaan avopaikoista. Oma peli tökki pallollisena, mutta ottelun hallinta kuitenkin maalin myötä saatiin ja vastustaja pidettiin aika aseettomana hyökkäyksissään.

Aika paineettomasti alkoi JJK Red peli, peli saman tien Red -päätyyn, ja siellä pallo sitten pysyikin lähes koko puoliskon. Pallon liikuttelussa oli vauhtia. Vaikka kaikkia hyviä tekopaikkoja ei hyödynnetty, maaleja saatiin 5 ensimmäisellä puoliskolla. Sama jatkui toisellakin, yksi vähemmän kuitenkin ja loppunumerot 9-0. Maaleja Severi 4, Jasper 2, Nikke, Okko ja Jonni yksi mieheen. Iloinen meno pelissä oli kuitenkin, vaikka tasoero oli liian suuri.

Tähän päättyi joukkueen matka Kallen luotsaamana, hieno vuosi takana, kevään ja syksyn osalta voitto PSL: ssä ja palloliiton lopputurnauksessa vielä 7.s sija. Kiitos valmennukselle ja taustajoukoille menestyksekkäästä työstä.


   
Lisää uutisia
KuPS ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat