KuPS D13 Vilnassa
30.1.2019 10:51 Uutiset / D13

KuPS D13

D13 edustusjoukkue osallistui 25-27.1. pelattuun Ateitis CUP-turnaukseen. Kovatasoinen turnaus pelattiin Liettuan pääkaupunki Vilnassa hyvissä olosuhteissa lämpimässä jalkapallohallissa. Kokemusta haettiin ja saatiin lisää kansainvälisistä otteluista ja nähtiinpä paikalla varmasti yksi ikäluokan kovimmista joukkueista. Italialainen FC Atalanta osoitti millä tasolla peli voi tämänikäisillä nuorilla jo pyöriä. Syöttöjen kovuus ja ensimmäinen kosketus palloon olivat huippuluokkaa, toki osa suuresta massasta valitusta joukkueesta oli jo aikamiehen kokoisiakin, mikä olikin monelle katsojalle ihmetyksen aihe. Pelinopeus ja kovuus oli kumminkin varmasti se mitä täytyy saada lisää, että näissä kovimmissa turnauksissa pääsisi kärkisijoille.

Kaukana mitalisijat eivät toki olleet nytkään. Alkulohkon pojat selvitti puhtaasti ja etenivät otteluun sijoista 1-8. Vastaan asettui vanha tuttu Pietarin Zenit, jolle hävittiin 0-1. Vastustaja oli nopeampi ja näppärämpi, joten oikea joukkue eteni mitalipeleihin.Sijoitusottelussa 5-8 vastaan tuli Latvialainen joukkue SK Babite. Tässä ottelussa takki oli ehkä vähän tyhjä ja tuloksena taas 0-1 tappio hiukan ponnettomalla esityksellä. Viimeiseen otteluun jäi panokseksi sija 7 ja sen pojat nappasivatkin vakuuttavasti 4-1 voitolla Baltika Kaliningradista.


Hieno kokemus, hyvä turnaus ja päätteeksi yhteishenkeä kasvatettiin vielä ylipitkäksi menneellä kotimatkalla. Helsinigissä riehuneen lumimyräkän vuoksi kotiin päästiin vasta kaksi vuorokautta turnauksen päätyttyä. Tutuksi tuli pelikaverien lisäksi Vilnan lentokenttä tarjoiluineen.


Ateitis CUP 2019 U13:

 1. FC Atalanta
 2. FC Ilves
 3. FC Zenit
 4. Hammarby IF
 5. SK Babite
 6. TFA Vilnius
 7. KuPS
 8. Baltika Kaliningrad
 9. FC Liverpool
 10. FC Dynamo Brest
 11. BFA Vilnius
 12. TPS
 13. FC Flora
 14. FM Ateitis
 15. Boo FF
 16. FA Žalgirietis
 17. FC Bate Borisov
 18. FCI Tallinn
 19. FC Tallinn
 20. FC Academ Riga
 21. FC Neman
 22. Vidzemes FC
 23. FC Arsenal Kyiv
 24. Parnu JK Vaprus

Turnaussivut: http://www.ateitiscup.lt/en/shedule-results-ateitis/2019-spring/u13


   
Lisää uutisia
KuPS ry
«  Elokuu   »
Kategoriat