C15 haaste Saku Spring Cupin voittaja
31.3.2019 16:10 Uutiset / C15 Haaste

C15 haaste joukkue Tallinnassa.

C15 haaste joukkue osallistui ensimmäisen kerran Saku Spring Cup:iin 22.-24.3.2019. Saku Spring on kansainvälinen haastejoukkueille tarkoitettu turnaus, joka järjestettiin nyt neljännen kerran kevät turnauksena. Järjestäjä on järjestänyt useiden vuosien ajan kilpajoukkuetasoista Saku Cup turnausta syksyisin. Turnaus pelattiin, yhtä peliä lukuun ottamatta, Saku stadionin uudella tekonurmella.

Joukkue pääsi lähtemään lähes kaikkien pelaajien voimin turnaukseen. Harmillisesti muutaman pelaajan lähteminen estyi sairastumisen ja loukkaantumisten vuoksi lähes viime hetkellä. Joukkue sai onneksi mukaansa kaksi vahvistusta C14 joukkueesta. Iso kiitos avunannosta valmentaja Milolle sekä junioripäällikölle Peksalle ja tietenkin pelaajille!

Turnauksessa oli mukana 12 joukkuetta; 6 virolaista, 5 suomalaista ja yksi ruotsalainen. Lohkomme joukkueet olivat FC Flora (Viro), JK Tabasalu (Viro), JK Tallinna Kalev 05, EPS (Suomi), IF Gnistan (Suomi). Turnaukseen lähdettiin rennoin mielin. Tarkoituksena oli keskittyä omaan sekä joukkueen pelaamiseen, sillä vastustajien pelityylistä ei ollut juurikaan ennakkotietoa. Tavoitteena oli pelata viksua vutista, valmennuksen sanoin :)

Tavoite oli hyvä, sillä joukkueen pelaaminen oli lähes koko ajan rauhallista ja siinä näkyi peli-ilo. Kaveria kannustettiin positiivisesti, mutta napakasti. Rauhallisuus näkyi pelissä mm. siinä, ettei vastustajajoukkueen fyysinen pelityyli saanut joukkuetta provosoitumaan. Pelaajat malttoivat keskittyä omaan hyvään peliin, saaden jopa välillä vastustajankin rauhoittumaan.

Peli-ilo, fiksu pelaaminen, joukkueena tekeminen, valmennuksen kannustus sekä kentän ulkopuolella letkeä, mutta fiksu toiminta ja käyttäytyminen veivät tämän upeista nuorukaisista koostuvan porukan finaaliin. Finaalissa oli vastassa JK Tallinna Kalev. Finaali oli erittäin kutkuttava, katsojat saivat jännitystä ”koko rahan edestä”. Joukkueemme hallitsi peliä, mutta vastustaja puolusti hyvin, eikä maaleja nähty peliajalla. Rankkarit olivat henkeä salpaavat; ensimmäiset vetäjät KuPS 1-0, toiset 2-1, kolmannet 2-2, neljännet 3-3, viidennet 4-4…kerrasta poikki tilanteessa ensimmäiset vedot epäonnistuivat molemmilta ja toisella me onnistuimme. Riemu ja onnistumisten ilo säihkyivät auringon säteiden ja lämmön kanssa kovassa tuulessa.

Ei voi muuta sanoa kuin, että huippu porukka, kaikin puolin.

BANZAI!


   
Lisää uutisia
KuPS ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat