KuPS C15 päihitti Jipon 2-0
Julkaistu: 15.06.2019 00.00

KuPS kohtasi Jipon 15.6 Kettulanlahden nurmella. Samalla oli kyseessä Puolen Suomen Liigan viimeinen ottelu KuPS:n osalta.

Itä-Suomen paikalliskamppailu sisältää aina tietynlaista jännitettä. KuPS on ollut tähän mennessä Itä-Suomen ykkönen. Nyt kevätkaudella Jippo on ollut kuitenkin yllättäen sarjassa ylempänä. Peli alkaa KuPS:n hallinnassa. Peli painuu selkeästi kotijoukkueen hyökkäysalueelle. Jippo saa vain muutamia nousuja ensimmäisen jakson aikana. KuPS kehittelee hyökkäyksiä, mutta viimeistelyissä ei onnistuta. Lähimpänä taitaa kolista Roope Savolaisen pusku sivurautoihin. Puoliajalle päädytään 0-0 tilanteessa. KuPS vaihtaa Oskari Tuovisen kentälle ja Niklas siirtyy vasempaan laitaan. 39’ minuutilla Niklas pääsee keskeltä läpi ja pallo verkkoon, 1-0. Kahden minuutin kuluttua reippaasti pelannut Aleksi Pakarinen harhauttelee oikeassa laidassa ja tarjoilee Okko Nenoselle namusyötön. Okko onnistuu ja peli 2-0. Lopulta Jipon peli jää melko aseettomaksi. KuPS kiittää voitosta. Jäljelle jää vielä pieni odottelu koko sarjan lopputuloksesta. Muutamia pelejä on vielä pelaamatta. Varmaa on kuitenkin, että KuPS jatkaa Kai Pahlman lopputurnaukseen. Onnittelut pojille ja valmennusryhmälle!