Rakennusliike Konttinen Oy ja KuPS ry yhteistyöhön!
SeuraJulkaistu: 23.03.2023 23.07

Rakennusliike Konttinen Oy ja KuPS ry yhteistyöhön!

Kun teot ratkaisevat - Rakennusliike Konttinen Oy

Meidän tekemisemme perustuu ainutlaatuiseen ammattitaitoon, tinkimättömään sitoutumiseen, läpinäkyvyyteen ja reiluun peliin. Uskomme, että ihmisten välinen luottamus ratkaisee yhteistyön onnistumisen myös rakentamisessa.

Laatuajattelu on syvällä Rakennusliike Konttisen ja sen työntekijöiden sielunmaisemassa: vain paras on meidän asiakkaillemme riittävän hyvää. Otamme aina täyden vastuun siitä, että lopputulos on sellainen, kun on sovittu. Parhaassa tapauksessa jopa pikkuisen enemmän.

Olemme jo kohta 30 vuoden ajan lähteneet siitä, että hyvä rakentaminen perustuu avoimeen ja rehtiin tekemiseen. Olemme aidosti ylpeitä osaamisestamme ja kyvystämme sitoutua täysillä jokaiseen rakennushankkeeseen. Uskomme vahvasti, että yhdistämällä alan nykyaikaisimpia menetelmiä perinteisiin, hyviksi havaittuihin rakentamisen toimintamalleihin pystymme tuottamaan asiakkaillemme parasta mahdollista lisäarvoa.

Mutta mikä tärkeintä: kaiken takaa löytyy osaava, asialleen omistautunut ihminen, joka tekee tasan tarkkaan sen, mitä lupaa. Siihen voi Konttisen asiakas luottaa, kaikissa tilanteissa.

KuPS ry kiittää Rakennusliike Konttinen Oy:tä

Pääset tutustumaan Rakennusliike Konttisen toimintaan kuvakkeen kautta


               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai