VA-Varuste Oy ja KuPS ry yhteistyöhön!
SeuraJulkaistu: 24.03.2023 14.55

VA-Varuste Oy ja KuPS ry yhteistyöhön!

VENEESI ARVOISTA MUKAVUUTTA VUODESTA 1969 – VA-VARUSTE OY.

Venetekstiilimme edustavat alansa ehdotonta huippuosaamista, niin laadun kuin käytettävyyden suhteen.
VA-Varuste on palvellut venevalmistajia ja yksityisasiakkaita jo yli 50 vuoden ajan. Asiakkaitamme ovat kaikki merkittävät venevalmistajat niin Suomessa kuin Pohjoismaissakin. Lisäksi tuotteitamme toimitetaan myös Keski- ja Etelä-Eurooppaan. Euroopan suurimpana alkuperäiskuomujen valmistajana yksityisasiakkaamme saavat meiltä aina täsmällisesti omaan venemalliin sopivan alkuperäisten kaavojen – ja mallien mukaan tehdyn laatukuomun.

TOIMIVUUTTA, TYYLIÄ JA KESTÄVYYTTÄ – VA-VARUSTE OY
Olemme Euroopan johtava sovitettujen venetekstiilien valmistaja.
Venetekstiilimme edustavat alansa ehdotonta huippuosaamista, niin laadun kuin käytettävyyden suhteen. Tuomme yksilöllistä mukavuutta veneilyyn tekemällä tuotteita, jotka lisäävät veneen käyttöarvoa ja ominaisuuksia.

KANSAINVÄLINEN KUOPIOLAINEN – VA-VARUSTE OY
Pääpaikkamme on Kuopiossa, jossa toimimme moderneissa yli 2700 m2:n tiloissa. Lisäksi meillä on tehtaat Puolassa ja Portugalissa, jotka palvelevat asiakkaita ympäri Eurooppaa. VA-Varuste Poland sijaitsee Suwałkissa, jonne avattiin vuonna 2017 uusi 2400 m2:n tiloissa toimiva tehdas. Uusin tehtaamme avautui vuoden 2021 lopulla Portugaliin. VA-Varuste Portugal toimii noin 2000 m2:n tiloissa Monçāossa. Palveluksessamme on yhteensä jo lähes 200 tekstiilialan ammattilaista.


KuPS ry kiittää VA-Varuste Oy:tä


Pääset tutustumaan VA-Varuste Oy:n palveluihin ja tuotteisiin kuvakkeen kautta.

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai