14
TOU
18.00
KuPS Akatemia Miehet, Miesten Kakkonen

KuPS Akatemia - Hercules  1 - 0

Kuopio, Väre Areena TN

KuPS Akatemian miehille makoisa kotivoitto!!!

Äitienpäivän kunniaksi Keskuskentän Väre Areenalla pelattiin todella tasokas Kakkosen C-lohkon ottelu. Lopulta tuloksena oli kotijoukkueen juhlat 1-0 voitolla Matar Dieye:n maalatessa avausjakson lopulla Tuukka Partasen tarjoilusta. Dieye oli varsin pirteä koko ottelun ajan luoden oikealla laidalla jatkuvasti painetta Herculeksen puolustukselle. Edustuksesta saapunut kolmikko Dieye, Christian Jensen, Ivan Dominic olivat Akatemian valmennuksesta vastanneet Severi Vielman mieleen; "Kolmikko oli todella hyvällä asenteella tänään pelissä. He antoivat kaikkensa ja olivat hienona esimerkkinä joukkueellemme. Hercules pelasi fiksusti ja oli hyvä Kakkosen joukkue, joten me saimme todellakin tehdä täyden päivätyön voiton eteen. Toki, meillä oli varsinkin avausjaksolla paikkoja pistää palloa useamman kerran maaliin ja siten tehdä pelistä helpompi itsellemme, mutta hyvä näin ja hoitihan Pitkäsen Miilo lopussa meille voiton loistokkaalla torjunnallaan. Keli oli varsin raskas tänään, mutta hyvin pojat tekivät duunia. Viikon päästä on iso peli tiedossa, kun saamme pelata ison yleisön edessä paikallisderbyssä Eloa vastaan. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikan päälle omiaan kannustamaan."

Keltamustien pelaaminen oli hyvällä tasolla läpi pelin ja puolustus sai ansaitun nollapelinsäkin. Pelikausi on lähtenyt varsin vauhdikkaasti vauhtiin ja viikon päästä edessä on iso haaste ja mahdollisuus, kun vastakkain asettuvat Elo ja Akatemia kauden ensimmäiseen Kakkosen derbyynsä. Elo isännöi 21.5 pelattavaa ottelua, kun Akatemian kotipeli pelataan 14.8.

KuPS/Akatemia; Miilo Pitkänen(v), Ivan Dominic(78 min Jouko Karhunen), Eemil Räsänen, Paulus Tuomainen, Samu Koistinen, Aatos Tuunanen, Tuukka Partanen, Matias Siltanen, Matas Dieye(75 min Eero Kirjavainen), Okko Nenonen(v)(63 min Luukas Kosunen), Christian Jensen.

Vaihtopelaajat; Matias Ojanen, Myan Doot, Saif Joseph.

Hercules; Aleksanteri Patronen, Kasper Rauma(46 min Christian Bohui), Timi Voutilainen, Onni Heikkinen, Oskari Haanpää(60 min Deniz Kocol), Rasmus Myllys(46 min Jyri Vääräniemi), Joona Kähkönen(60 min Joonas Kurvinen(v)), Valtteri Kovalainen(v), Niklas Haataja(v), Lauri Tervo(63 min Akseli Kantola), Benjamin Montonen.

Vaihtopelaajat; Aleksi Oikarinen, Eeka Huitsi.

KuPS/Akatemia - Hercules 1-0, (1-0).

42 min 1-0 Matar Dieye (Tuukka Partanen)


Pelejä jatketaan kahdella pelillä Keskuskentän Väre Areenalla;

SU 21.5 klo 18.00 Kuopion Elo vs KuPS/Akatemia ja SU 28.5 klo 18.00 KuPS/Akatemia vs JBK (Pietarsaari)

TERVETULOA NAUTTIMAAN FUTIKSESTA PAIKAN PÄÄLLÄ!!!

KuPS Akatemiajoukkueiden yhteistyökumppanit kaudella 2023.
Tuletko mukaan menestyvää yhteisöön!


Tilastot

1 - 0

Hercules
(1-0)
42'MaaliMatar Dieye

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai