KuPS ry:ssä on omakatteinen hoitokunta, jonka yhtenä tehtävänä on rakentaa tiivis ja jalkapallokulttuurin edistämisestä kiinnostunut jäsenistö, joka toimii vankkana tukijalkana niin edustusjoukkueellemme kuin junioreillemmekin.

Haluamme aktiivisena taustatoimijana mahdollistaa jalkapallon merkityksen kasvua maakunnassamme ja haastaa yhä uusia lapsia, nuoria ja aikuisia niin pelikentille kuin katsomoonkin.

Tärkeimpänä tehtävänämme on olla mahdollistamassa kaikkien lupaavien KuPS-juniorien pysymisen hienon harrastuksensa parissa. Yhtenä muotona on perustettu stipendirahasto, josta joukkueet voivat hakea joukkueenjohtajan hakemuksella avustusta. Hakemus taloudellisien, sosiaalisien tai taidollisin perustein.

Henkilöjäsenyydellä (25€/kausi) saa seuraavat edut:
- yksi ilmaislippu Veikkausliigakauden kotiotteluun.
- yhteistyökumppaneille menevät KuPS-uutiskirjeet suoraan jäsenten sähköpostiin.
- yhteistyökumppanimme Intersport tarjoaa jäsenkortilla etuja lähes kaikista tuotteistaa, poislukien sykemittarit, polkupyörät tai kuntolaitteet. Edut saat Kuopiossa keskustan Intersportista näyttämällä jäsenkorttiasi maksun yhteydessä.

Eduilla saa siis totisesti jäsenmaksuille vastinetta! Ja mikä tärkeintä, KuPS ry:n jäsenenä voit olla konkreettisesti osa perinteikästä seuraamme!

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun KuPS ry / Hoitokunnan tilille alta löytyvien tietojen mukaisesti.
Saaja: KuPS ry / Hoitokunta, Kuopion OP IBAN: FI06 5600 0520 2848 30
Saajan BIC: OKOYFIHH
Viestikenttään seuraavat tiedot: Nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoite.

Jäsenmaksu 25€, josta automaattisesti menee 5 euroa stipendirahastoon. Voit halutessasi tukea jalkapalloa suoraan enemmänkin, kaikki jäsenmaksun yhteydessä yli 25 euron menevät suoritukset ohjataan lyhentämättömänä suoraan stipendirahastoon
Yhteisöjen kannatusmaksu on 100-500 euroa. Kannatusmaksut käytetään suoraan stipendirahaston kautta vähävaraisten jalkapallonharrastuksen tukemiseen. Vuosina 2012-2020 olemme jakaneet stipendejä yhteensä yli 63.000 euroa.

Kiitos, että haluat olla mukana KuPS ry:n jäsenenä rakentamassa kuopiolaista jalkapallomenestystä!

Lisätietoja toiminnasta saat sähköpostiosoitteesta ry@kups.fi tai hoitokunnan hallituksen jäseniltä (esim. sihteeri Seppo Kurikka 0400-670474 tai puheenjohtaja Mika Kaján 040 – 351 6881).

Keltamustin terveisin: KuPS ry:n hoitokunta! - Banzai –