20
KES
18.30
KuPS Akatemia Miehet, Miesten Ykkönen

KuPS Akatemia - VIFK  2 - 1

Kuopio, Väre Areena TN

Juhannussauna Areenalla!


Tarjolla on vauhdikasta Miesten Ykkösen futista, makkaraa ja pillimehua ottelulipun ostaneille!!!

Torstaina pelataan vielä juhannus-aaton etkoina Miesten Ykkösen syyskierroksen avausottelu KuPS/Akatemian isännöidessä Vasa IFKta. Veikkausliigan ja Suomen Cupin pelien välissä sekä EM-kisojen välipalana tarjoiltavassa pelissä tullaan näkemään takuuvarmasti nälkäinen kotijoukkue, sekä ärsytetty vieras Vaasasta. Sarjan avauskierroksella kuopiolaiset kävivät tekemässä melkoisen ryöstöretken ViFKn kotiluolaan 0-4 vierasvoitollaan. Tuolloin Akatemian kolme ensimmäistä hyökkäystä olivat tuloksellisia, joten ViFKn oli todella haastavaa nousta peliin enää mukaan. Maaleista vastasivat nelikko Niko Kivijärvi, Oumar Balde, Eero Kirjavainen, sekä Joni Kivijärvi.

Juho Neuvonen on tietoinen avauspelin hienosta tuloksesta; "Tuolloin olimme todella valmiita peliin ja olimme tehokkaita omissa tilanteissamme. ViFK on parantanut peliään melkoisesti, eivätkä he avauksessaankaan kehnoja olleet. Meillä pelin alku oli erinomainen ja vastustajan oli vaikeaa päästä siitä enää mukaan. Nyt tuo tilanne ei enää lämmitä, vaan uusi peli tiedossa. VIFK pelaa fiksusti ja sieltä löytyy hyviä yksilöitä, joiden kanssa meidän pitää olla tarkkoina. Saimme edellisestä Atlantis-pelissämme muistutuksen sarjan vaatimustasosta ja siitä, miten meidän täytyy olla puolustuspelissämme parin napsun verran kovempia. Hieman liian helposti päästimme Atlantiksen pelaajat maalipaikoille, joissa onnistuimme paremmin muutamassa aikaisemmassa pelissämme. Samanlaisella puolustamisella emme tule pärjäämään ja tiedostamme sen."

Akatemian joukkue saa peliinsä mukaan edellisessä pelissä puuttuneen Niko Kivijärven, toisaalta poissa kokoonpanosta ovat pitkäaikaistoipilaat Okko Nenonen, Nooa Mielonen ja Eero Kirjavainen, sekä pienen tällin vuoksi pelin huilaava Niilo Mattila. Muutoin kokoonpano on vahva ja joukkue pääsee lähtemään peliin hyvistä asetelmista.

Sarja on tullut puoliväliin ennen syksyn ylä- ja alaloppusarjoja. Akatemian joukkue löytyy tällä hetkellä sarjan sijalta 8 14 pisteellään. Joukkueen viisi edellistä peliä on tuottanut 2 voittoa (5-1 FCV ja 2-1 EPS), 2 tasapeliä (1-1 RoPS, 1-1 JJK) ja 3-1 tappion Atlantikselle. ViFKn vastaava saldo on sarjan sijoitus 11. pisteitä on 6. Joukkue on voittanut FCVn 2-1, pelannut 2-2 tasapelin PKKUta vastaan ja hävinnyt kolmesti 0-5 Klubi 04lle, 2-1 Jazzille ja 0-3 RoPSlle. Voitolla Akatemia saisi kasvatettua eroa ViFKn kanssa jo 11 pisteeseen, tappio kaventaisi sen vaivaiseen 5 pisteeseen. ViFKlla on lisäksi yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Pelissä on siis isot panokset, joten kanattaa tulla Keskuskentän Väre Areenalle kannustamaan keltamustat kotivoittoon!!!!

Otteluisäntänä toimii tuttuun tapaan Joupet.com ja Akatemia tarjoaa kaikille ottelulipun ostaneille veloituksetta pelimakkaran ja pillimehun!!!

TO 20.6 klo 18.30 KuPS/Akatemia vs ViFK Keskuskentän Väre Areenalla!!!

Jos jostakin syystä et pääse paikalle, voit katsoa ottelun suorana myös Savon Sanomien kautta, alla linkki otteluun!
https://www.savonsanomat.fi/urheilu/6821981


BANZAI!!!

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai