20
MAA
17.30
KuPS Akatemia Miehet, Harjoitusottelut (M1)

KuPS Akatemia - Kuopion Elo  

Kuopio, Väre Areena TN

Harjoituspeliderby keskiviikkona Kuopion Eloa vastaan!

Harjoituspeliderby keskiviikkona Kuopion Eloa vastaan!!

KuPS Akatemia ja Kuopion Elo kohtaavat harjoituspelin muodossa toistamiseen talven aikana. Helmikuinen koitos päättyi tuolloin kotijoukkueena toimineen Elon hyväksi 2-1 lukemin. Lauantaina Akatemian joukkue kävi kohtaamassa JJK:n Vehkahallissa ja pelistä jäi varsin hyvä maku suuhun, joskin Okko Nenosen loukkaantuminen oli ikävä takaisku varsinkin nuorukaiselle itselleen. Nyt mies on tositoimista parisen kuukautta sivussa ja palaa sitten pelikentille entistä ehompana.

Juho Neuvosen suojatit ovat tehneet lujasti duunia talven aikana; "Lunta on satanut hurja määrä, jonka olemme sitten kääntäneet sisuksi ja voimaksi treeneissä ja oheisharjoittelussamme. Tämä alkaa näkymään pelikentilläkin, sillä JJK-pelissä olimme hyvällä jalalla liikkeellä ja kaksinkamppailuissa pärjäsimme mainiosti. Olimme tasavertaisia ja paljon jäi pelistä vielä parannettavaakin. Nyt on hienoa päästä avaamaan ulkopelikausi kotikentällämme ja saada vastaan vieläpä Elo. Elo antaa taatusti tasavertaisen vastuksen ja paikallispeleissä on aina oma latauksensa. Tästä tulee hieno matsi. Saanemme kehiin myös muutamia viime pelistä sivussa olleita kavereitamme ja tässä on enää neljä harjoituspeliä ennen pelikauden alkamista, joten mielenkiintoiset vaiheet ovat menossa."

Elon joukkueessa pelaa lukuisia Akatemian keltamustaa paitaa kantaneita pelaajia, viimeisimmäksi viime kaudella mukana ollut Luukas Kosunen. Viimeisimmässä harjoituspelissään Elo takoi 9-0 voittolukemat Ylämyllyn Yllätyksestä ja tuolloin verkkoa heiluttivat Olli Eskelinen, Taneli Heiskanen (2), Joonas Nissinen, Luukas Kosunen (2), Kristo Niinisalo (2) ja Veeti Lehtimäki. Maalivahteina torjuivat ottelun puoliksi Miika Töyräs, sekä Felix Ferahyan; molemmat KuPSn juniorikoulun läpikäyneitä Veikkausliigassakin torjuneita maalivahteja.

KE 20.3 klo 18.30 KuPS Akatemia vs Kuopion Elo, Väre Areena!!!

TERVETULOA, VAPAA PÄÄSY!!!

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai