KuPS ry hakee Harrastepäällikköä!
18.6.2019 19:22 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Klikkaa ja lue lisää, Banzai!


Harrastepäällikkö

Kuopion Palloseura ry — Kuopio

Työpaikkakuvaus

Oletko sinä seuraava avainpelaajamme?

KuPS ry on perinteikäs ja vireä kuopiolainen 1300 lisenssipelaajan jalkapalloseura. Seura toimii Palloliiton Laatujärjestelmän ylimmällä tasolla.

Harrastepäällikön toimenkuvaan kuuluu KuPS D12 – B17 -harrastejoukkueiden toiminnan kehittäminen, joukkueiden valmentajien toiminnan tukeminen ja iltapäiväkerhon vastuuohjaajana toimiminen.

Olet yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoinen, vastuuta kantava joukkuepelaaja, jonka taitava pelisilmä ulottuu lasten, vanhempien, valmentajien ja henkilöstön kanssa tehtävään yhteistyöhön. Otat myös vahvaa koppia junioritoiminnalle tärkeästä sidosryhmä- ja verkostoyhteistyöstä. Osana työtäsi osallistut myös seuran järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Tunnet jalkapallon lajina ja toimialana hyvin. Sinulta löytyy Palloliiton UEFA B -valmentajataso tai muu vastaavan tasoinen liikuntaan liittyvä ohjaajakoulutus suoritettuna. Olet valmis uudistumaan ja kehittämään itseäsi pitkäjänteisesti seuran mukana.

Sinulle tuttuja työkaluja ovat Jopox-seuratyökalu, Word, Excel, PowerPoint ja Outlook.

Jos nämä asiat tuntuvat sinun jutultasi ja tiedät mitä BANZAI-huuto meille merkitsee, olet hakemamme henkilö.

Harrastepäällikön työ on päätoiminen ja työsuhde alkaa 5.8.2019.

Lisätietoja antaa KuPS ry:n toiminnanjohtaja Jari Koistinen 050-435 4267 to 20.6. klo 12.00 – 14.00 ja ma 24.6. klo 12.30 – 14.00.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 30.6.2019 mennessä osoitteeseen jari.koistinen@juniorikups.fi

Lisätietoja seurastamme nettisivuillamme: www.juniorikups.fi


   
Lisää uutisia
KuPS ry
Kategoriat