Trans-Clean Oy tukemaan KuPS:n juniori -ja harrastetoimintaa!
SeuraJulkaistu: 01.09.2022 20.26

Trans-Clean Oy tukemaan KuPS:n juniori -ja harrastetoimintaa!

Kuopion Palloseura on Suomen neljänneksi suurin jalkapalloseura, seurassa on yli 1800 lasta ja nuorta ympärivuotisessa toiminnassa.
KuPS:n juniori- ja harrastetoiminnan yhteiskunnallinen arvo kansainvälisen UEFA SROI -mallinuksen mukaan on 21,25 M€ vuosittain.

Trans-Clean Oy haluaa olla mukana KuPS:n junioritoiminnassa ja näin olla tukemassa tätä arvokasta työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen ja ehkäisemässä syrjäytymistä.

Tutustu tarkemmin UEFA SROI mallinukseen ja KuPS:n junioritoiminnan tuottamaan lukuihin tästä.

Trans-Clean Oy – Kotimaiset pesuaineet ajoneuvoille

KORKEALAATUISTA TUOTEKEHITYSTÄ
Tuotteiden korkean laadun ja kehittymisen takaa ammattitaitoinen ja pitkään alalla toiminut henkilökunta ja nykyaikaiset toimitilat. Yli 20 vuoden jatkuvan tuotekehityksen tuloksena olemme mm. saaneet ensimmäisenä yrityksenä Pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, vahanpoistotiivisteellemme.

EETTISET JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET ARVOT
Olemme yritys, joka tukee ja ylläpitää omassa toiminnassaan ympäristöeettisiä ja sosioekologisia arvoja. Tuotteissamme käytetään helposti biologisesti hajoavia raaka-aineita ja yrityksemme tekee jatkuvaa tuotekehitystä pesuainekoostumusten muuttamiseksi vähemmän ympäristöä kuormittaviksi.

AMMATTILAISTEN LUOTTAMA TOIMITTAJA
Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. autojen maahantuojat ja jälkimarkkinointiyksiköt, ajoneuvopesulat, kuljetusyrittäjät, teollisuusalan yritykset, kunnat, ravintoala-alan toimijat (HoReCa) ja terveydenhoitosektori. Valmistamiamme tuotteita viemme myös Baltiaan ja Venäjälle.

Tutustu lisää Trans-Clean Oy:n toimintaan https://transclean.fi/

KuPS kiittää Trans-Clean Oy:tä junioritoiminnan tukemisesta!


Lisätietoja UEFA SROI:sta antaa

Jari Koistinen
Toiminnanjohtaja
KuPS ry
jari.koistinen@junioirikups.fi
KuPS – Elämänmittainen tarina – Banzai!