31
MAA
15.00
KuPS Akatemia Miehet, Harjoitusottelut (M1)

KuPS Akatemia - Atlantis FC  

Kuopio, Väre Areena TN

Akatemia isännöi sunnuntaina Atlantista Keskuskentällä.

Kevään harjoituspelikauden toiseksi viimeiseen peliinsä valmistautuva Akatemia isännöi sunnuntaina kesän vastustajaansa, Atlantis FC:tä. Torstaina 2-0 lukemin MP:lle tappion kokenut Akatemia on luonut nahkaansa viimeisinä päivinä ja joukkue on valmiina sunnuntaiseen peliin.

Vastuuvalmentaja Juho Neuvonen on ollut tyytyväinen joukkueensa tekemiseen talven aikana; "Olemme edenneet noususuhdanteisesti talven aikana. Tietty runkomme on jatkanut viime kaudesta, toki osa pelaajista on noussut ylemmille tasoillekin ja osa toisaalle, mutta tekemisen taso on ollut treeneissä erinomaisen hyvä. Vaatii aikaa saada toiminta pyörimään siten, kuin sen haluaisi. Pikavoittoja ei siis ole luvassa toisaallekaan. Hienoa, että saamme vieraaksi todella laadukkaan vastustajan, jonka kanssa meillä oli viime kaudella isojakin haasteita syksyn karsintapeleissämme."

Atlantis vei kyseiset pelit 0-3 ja 1-3 lukemin, joten epäselvyyttä paremmasta ei jäänyt. Atlantis on uusiutunut viime kaudesta ja mm. valmennusvastuun on ottanut uusi mies, Tiago Santos. Santos on tuonut peliin uusia elementtejä jo aikaisemmin taitavien yksilöiden lisäksi. Nyt joukkueen yhteispelaamiseen on kiinnitetty aikaisempaa enemmän huomiota, joten joukkue voi hätyytellä hyvinkin Ykkösen kärkisijoja kauden päättyessä. Viimeisimpänä joukkueen vahvuuteen on liittynyt Hussein Mohamed JäPS:n riveistä. Mohamed on viihtynyt Suomen kentille pidempäänkin ja listalta löytyy kymmeniä pelejä Veikkausliigasta ja Ykkösestä. Joukkue on pelannut useita harjoituspelejä lähialueen joukkueita vastaan, viimeisimpänä 1-2 tappio Ykkösliigan JäPS:lle.

Kotijoukkue Akatemia lähtee peliin valmiina. Joukkue sai tärkeää oppia torstaina Mikkelistä, jolloin Ykkösliigan MP oli 2-0 lukemin parempi. Ottelun alku oli vieraille haastava, mutta pelin edetessä kuopiolaiset saivat pelistä paremmin kiinni.

"Pelikauden alkuun on kaksi viikkoa, joten nyt on vielä muutama peli aikaa laittaa kuvioita kuntoon. Saamme muutaman pidempään sivussa olleenkin pelaajamme mukaan, joten sitä kauttakin voidaan hakea pelituntumaa kavereille", jutusteli Neuvonen lauantai-iltana.

Akatemia vs Atlantis FC klo 15.00, Keskuskentän Väre Areena.

Paikalla kioski, jossa tarjolla kahvia/mehua, pullaa ja makkaraa.

TERVETULOA!!!

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai