Iltapäiväkerho

Robinson iltapäiväkerhot

Juniori KuPS järjestää kaksi 1. ja 2. -luokkalaisille tarkoitettua liikuntapainotteista iltapäiväkerhoa Kuopion alueella.

Näitä Robinson-kerhon nimellä kulkevia kerhoja Juniori KuPS järjestää Pirtin, Haapaniemen koulujen yhteydessä. Kerhot ovat avoinna ma-pe klo 12.00 - 16.00 koulupäivinä.

Robinson-kerhojen tavoitteena on

  • tarjota lapsille monipuoliset mahdollisuudet osallistua ohjattuun ja virkistävään toimintaan sekä mahdollistaa lepo rauhallisessa ympäristössä, ammattitaitoisen ja tehtävään soveltuvan henkilön valvonnassa
  • tukea kodin ja koulun kasvatustyötä sekä lapsen tunne-elämän kehitystä ja eettistä kasvua
  • edistää lapsen hyvinvointia ja tasa-arvoisuutta yhteiskunnassa, ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja lisätä osallisuutta
Robinson-kerhojen toiminta sisältää leikkiä, liikuntaa, luovaa toimintaa, lepoa, kädentaitoja, kuvallista ilmaisua, musiikkia, arkiaskareita, myönteisiä elämyksiä ja kokemuksia. Robinson-kerhoissa on mahdollisuus myös läksyjen tekoon.Robinson-kerhot ovat osa Kuopion kaupungin iltapäiväkerho-toimintaa. Kaupunki antaa kerhoille käyttöönsä toimitilat sekä kustantaa lasten välipalan. Juniori KuPS:n tehtävänä on ohjaajien ja toiminnan järjestäminen kerhoille.

Juniori KuPS laskuttaa iltapäiväkerhomaksut vanhemmilta kuukausittain jälkikäteen laskutuspalvelua käyttäen.
Laskutusasioissa voitte ottaa yhteyttä seuran toimistoon 017-2668571 (ma-pe 9-15.00) tai kirsi.poyhonen(at)juniorikups.fi

Kerhovastaava: Esa Pekonen 040-5178861, esa.pekonen@juniorikups.fi

Vastuuohjaajat
Pirtti
Paula Kiiskinen 050-4777123

Haapaniemi
Jouni Pitkänen 050-4777124, jouni.pitkanen@juniorikups.fi


   
Lisää uutisia
KuPS ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat