Naisten Futsal Ykkönen, Kausi avattu voitolla
SeuraJulkaistu: 08.11.2020 10.25

KP-V/2 - KuPS, Naisten Futsal Ykkönen

Naisten Futsal Ykkönen avattu myös lohko 2 osalta. KuPS Futsal Naiset matkusti Kaustisille KP-V/2 vieraaksi. KuPS oli kauteen valmistautunut hyvin, harjoittelujakso päätettiin viikko sitten viikonlopun leirityksellä Leppävirralla Vesileppiksellä harjoitellen ja pelaten Areenalla, yhteisillä palaverilla sekä yhteistä aikaa viettäen.

Kauden avausottelu on aina jännityksiä täynnä, mutta peli lähti käyntiin suunnitellusti. Lähtökohtana otteluun oli olla pallollisesti vahvempi joukkue, jota oltiinkin ja siitä kertoo ensimmäisen puoliajan 0-4 johtolukemat. KP-V/2 pääsi toiselle puoliajalle paremmin mukaan KuPS:n pienistä syöttövirheistä ja teki kaksi hienoa erikoistilanne maalia. Kokonaisuutena kauden avaus oli onnistunut. Puolustus toimi lähtökohtaisesti hyvin läpi pelin ja vaarallisia hyökkäyksiä pystyttiin rakentamaan läpi ottelun. Vaikka paljon hyvää olikin täytyy otteita parantaa kauden edetessä ja kiinnittää huomioita omiin syöttöihin ja viimeistelyyn. Ottelusta kuitenkin ansaittu 2-6 voitto KuPS:lle.

Seuraava ottelu pelataankin kotona Kuopiossa Ylä-Pyöröllä 14.11.2020 klo 16.00, jolloin Kuopioon matkustaa Kälviän Tarmo.