KuPS valmentajakoulutus Luontaiset Taipumukset

Hyvät KuPS-juniorivalmentajat!

KuPS ry järjestää juniorivalmentajille koulutuksen, jonka aiheena on Itsetuntemus ja vuorovaikutustaidot KuPS valmennuksessa. Koulutusohjelma koostuu 5:stä noin 2h:n mittaisesta teemaillasta.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää valmentajien vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ymmärtää erilaisuutta valmennustyössä. Koulutuksessa käytämme apuna LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysiä, jolla jäsennämme omaa ajatteluamme ja opimme ymmärtämään aluksi paremmin itseämme ja sitten toisia. Kyseessä ei ole persoonallisuustesti, joka antaisi oikeita tai vääriä vastauksia, vaan taipumusanalyysi, jota on käytetty työyhteisöjen ja urheilijoiden ja urheilujoukkueiden kehittämisen apuvälineenä vuosikausia.

Mitä ovat luontaiset taipumukset?
Luontaiset taipumukset ovat osa ihmisen persoonaa. Ne vaikuttavat tapaamme ajatella ja toimia. Emme usein tunnista niitä, emmekä osaa niitä muuttaa. Siksi niitä on hyvä oppia tuntemaan. Taipumus muistuttaa temperamenttia, joka on spontaani reaktio johonkin ulkopuoliseen ärsykkeeseen.

Analyysi aktivoidaan osallistujille ja siihen vastataan ennen ensimmäistä iltaa eli käytännössä viikolla 4 21.-27.1. Raportit jaetaan ja tulokset käydään ohjatusti läpi toisena koulutusiltana

Koulutusohjelman aiheet ja ajankohdat (koulutuksien paikka ilmoitetaan myöhemmin):

  1. 4. – 15.1. Ilmoittaudu koulutukseen
  2. 21. - 27.1. vastaa analyysikyselyyn (saat linkin kyselyyn viimeistään 21.1. sähköpostiisi)
  3. Ke 30.1. 17.30 – 20.00 IHMISTEN ERILAISUUS
  4. Ke 13.2. 17.30 – 20.00 LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -raportti
  5. Ke 27.2. 17.30 – 20.00 SISÄINEN VUOROVAIKUTUS
  6. Ke 13.3. 17.30 – 20.00 TUNTEET PELISSÄ
  7. Ke 20.3. 17.30 – 20.00 JOUKKUEDYNAMIIKKA

Kouluttajana toimii työyhteisövalmentaja Aki Miettinen Vipuvaikutus Consultingista. Akilla on yli 10 vuoden kokemus työyhteisöjen, yksilöiden ja urheilujoukkueiden kehittämisestä. Kohteina ovat olleet mm. KuPS edustus, KalPa, LEKA Volley, Urheilujohtajakoulutettavat Vierumäellä sekä lukuisa määrä yksilöurheilijoita.

Koulutuksen hinta:
Seura maksaa koulutuksen

Luontaiset Taipumukset -analyysin hinta:
90€/valmentaja, josta seura maksaa 65€ ja valmentajan omavastuuosuus on 25€. (koulutukseen osallistunut valmentaja saa henkilökohtaisen kirjallisen analyysin).

Koulutus on yksi osa KuPS:n Taso 5 valmentajakoulutusta, joten toivomme kaikkien valmentajien osallistuvan koulutukseen, siis ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.1. mennessä.

Nähdään koulutuksessa, Banzai!
Joukkue
Valmentajan nimi
Valmentajan sähköposti
Valmentajan puhelinumero

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
KuPS ry