14
TOU
18.00
KuPS Akatemia Miehet, Miesten Kakkonen

KuPS Akatemia - Hercules  1 - 0

Kuopio, Väre Areena TN

Miesten Akatemia kohtaa Herculeksen Oulusta, Äideille vapaa pääsy!

SUNNUNTAINA MENNÄÄN TAAS!!!

Äidit, mummot, mummit, isoäidit ja vara-äidit; KUTSUMME TEIDÄT PELIIMME VELOITUKSETTA!!

Hyvää keltamustaa Äitienpäivää!!!

Akatemian miehet esiintyvät toistamiseen kuluvalla kaudella Äitienpäivän kunniaksi kotikentällään Väre Areenalla ja vieraaksi saapuu mielenkiintoinen Hercules Oulusta. Hercules on noussut viime kausina Kakkosen kestomenestyjäksi, sillä joukkue on ollut kahtena edellisenä kautena C-lohkon sijalla 3. Joukkue on esittänyt varsin vauhdikkaita ja maalirikkaita pelejä, joissa "Herkut" ovat taistelleet tasapäisesti voitosta aina lohkon suursuosikkeja (v. 2021 SJK/Akatemia, v. 2022 JJK) vastaan. Oulun alueen laaja pelaajatuotanto takaa varsin laadukkaan ja kokeneenkin pelaajiston, joten helppoja pisteitä ei ole keltamustille isännille tarjolla. Alkukauden kahdesta sarjapelistään "Herkut" jäivät pinteeseen 1-8 tappiolla JBK:lle, tosin toisessa pelissään joukkue kaatoi viime viikonloppuna OTPn 2-1 lukemin. Pelien välissä joukkue putosi Suomen Cupista 0-3 lukemin OLSlle. Herculeksen alkukauden maaleista ovat vastanneet Deniz Kocol, Rasmus Myllys sekä hieman vähemmän yllättäen Jyri Vääräniemi. Vääräniemi paukutti viime sesongilla varsin komeat 13 maalia 21 ottelussa.

Kotijoukkue KuPS/Akatemia matkusti viime viikonloppuna pitkän reissun kurkku/tomaattipitäjään Närpiöön. Varsin tapahtumarikkaassa pelissä päädyttiin 1-1 tasalukemiin, joka oli varsin oikeutettu tulos pelitapahtumiin nähden. Joukkue sai varmasti lisää itseluottamusta pärjätessään mukavasti tiukoissa kaksinkamppailuissa Kraftin raamikkaiden pelaajien kanssa, joten hyvistä lähtökohdista joukkue on saanut treenata kuluneen viikon. Myös keltamustien maalit ovat jakaantuneet tasaisesti eri pelaajien kesken, kun Aatos Tuunanen, Eemil Räsänen, Samu Koistinen ja Okko Nenonen ovat kukin osuneet kertaalleen. Edellisen Kraft-pelin missannut Matias Siltanen on joukkueen käytettävissä ja tuo lisää vaihtoehtoja joukkueen rakentamiseen.

Severi Vielma Akatemian valmennuksesta oli tyytyväinen Kraft-pelin antiin: "Nousimme pelissä hienosti ylös haastavan alun jälkeen ja näytimme itsellemme, kuinka voimme peitota vaikeudet, kun pelaamme yhdessä ja puhallamme yhteen hiileen. Joukkueen tekeminen on ollut todella hienoa talven ajan ja sarjakauden alkaessa olemme hioutuneet enemmän ja enemmän yhteen yhteisten tapahtumien lisääntyessä. Kukaan ei voita yksin pelejä, vaan tarvitsemme kaverin tukea ja sen pelaajamme ovat huomanneet hienosti. Sitä kautta yksilötkin nousevat sitten esille joukkueen pärjätessä. Käsissä on hyvähenkinen porukka, joka voi pärjätä ketä vastaan tahansa. Avauspelissä saimme hienon tuen koti-yleisöltämme, sitä samaa toivomme nytkin ja ennen kaikkea on upeaa, että voimme tarjota kaikki äidit, mummot ja vara-äidit peliimme veloituksetta!"

SUNNUNTAINA 14.5

klo 18.00

KuPS/Akatemia vs Hercules (Oulu)

Keskuskentän Väre Areenalla

TERVETULOA!!!!

Akatemiajoukkueiden mukana yhteistyökumppaneina!


Tilastot

1 - 0

Hercules
(1-0)
42'MaaliMatar Dieye

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai