P17 / 3, P17 Kakkonen

JIPPO-j/2 - KuPS 3   2 - 1

Joensuu, Mehtimäki TN

KuPS B3:lle harmittava vierastappio

KuPS B3:n kausi Itä Kakkosessa jatkoi mollivoittoisena, kun vieraspeli Joensuussa JIPPO-j/2:ta vastaan päättyi 2-1 -tappioon. Joukkue taisteli haastavassa tilanteessa hyvin, mutta se ei tällä kertaa riittänyt.

Joukkue on paininut rosterihaasteiden kanssa kaksi viimeistä ottelua. Joensuuhun ei löytynyt maalivahtiapuja sen enempää B- kuin C- ikäluokastakaan, jolloin Jimi pelasi jalka vahvasti teipattuna. Ei missään nimessä optimiratkaisu, mutta pakotettu sellainen. Edelleen rosterista puuttui pelaajia ja viimeinen putoaja tuli pelipäivän aamuna. Muutamia peaajia saatiin mukaan B4 -joukkueesta ja he täyttivät hyvin ruutunsa.

Ottelu oli varsin tasainen JIPPOn hallitessa ensimmäistä jaksoa. JIPPO teki myös ottelun avausmaalin, kun heidän oikeasta laidasta pääsi pelaaja karkuun hyvän linjan yli annetun syötön johdosta. Siinä KuPS B3:lla tuli merkkausvirhe ja puolustimme tilanteen heikosti. Murtautunut pelaaja syötti pallon maalin eteen, josta tueksi rientäneen hyökkääjän oli helppo siirtää pallo verkkoon.

Toiselle jakoslle KuPS B3 tuli päättäväisesti ja hallitsi kenttätapahtumia hienoisesti luoden myös tukun hyviä maalintekopaikkoja. Maalivahdin hallitusta avauksesta lähti tilanne, joka rakennettiin oikealta. Hyvän kombinaation seurauksena Roope vapautti Eliaksen murtavalla syötöllä maalintekoon. Elias harhautti vielä puolustajan boxissa ja laukoi vasemmalla jalalla tasoituksen.

Ottelu eteni tasoituksen jälkeen edelleen KuPS B3:n hienoisessa hallinnassa ja voittomaaliakin haettiin aktiivisesti. Sitten hyvän jakson keskeytti jälleen oma merkkausvirhe, jonka JIPPO hyödynsi siekailematta. Painava laukaus oikeasta laidasta painui vastustamattomasti Jimin käsien kautta verkkoon. Tilanne 2-1 ja näihin numeroihin ottelu myös päättyi.

Seuraava ottelu on 9.6. Väre Areenalla KuPS B2:ta vastaan. Tervetuloa kannustamaan!

Tilastot
JIPPO-j/2

2 - 1

(1-0)
20'MaaliKorhonen Otso
70'MaaliHolopainen Elias