P17 / 3, P17 Kakkonen

KuPS 3 - Yllätys  1 - 3

Kuopio, Väre Areena TN

YlY haki pisteet siipirikkoiselta KuPS B3:lta

Kotiottelu Ylämyllyn Yllätystä vastaan päättyi vieraiden 1-3 voittoon. Otteluun lähtö oli jo tuskainen, kun rosterista puuttui muutamia pelaajia. Eikä ottelun alku paljon lisää ilonaiheita tuonut, kun maalivahti (Jimi) loukkasi varsin aikaisessa vaiheessa jalkansa. Tilanne näytti täysin harmittomalta, mutta niin vain jouduttiin suorittamaan vaihto. Ja kun ei rosterista löytynyt toista maalivahtia jouduttiin tolppien väliin laittamaan kenttäpelaajista Joona.

YlY sai siis otteluun tarpeettoman hyvän alun ja hyödynsikin tämän etunsa tehokkaasti siirtyen 0-3 johtoon jo ottelun ensimmäisen 25 minuutin aikana. Yrityksestä ja valmennuksen reagoinnista huolimatta, peli ei lähtenyt rullaamaan missään vaiheessa.

Toiselle jakoslle vaihdettiin tolppien väliin Remu, joka pitikin maalinsa puhtaana. Jakson peli oli suhteellisen tasaista YlYn turvatessa johtoaan. Aivan ottelun lopussa pääsi Niilo tekemään erikoistilanteen jälkeen maalin edestä kavennuksen.

Harmittava alku kevään 2. kierrokselle.

Tilastot

1 - 3

Yllätys
(0-3)
20'MaaliKarjalainen Kasperi
27'MaaliVäisänen Antton
34'MaaliVäisänen Antton
81'MaaliPenttinen Niilo