ESR -HANKE

KuPS ry yhdessä Jopox Oy:n kanssa kehittämään sähköistä valmennus- ja pelaajakehitystyökalua.

Sähköisestä työkalusta kehitetään merkittävä yhteydenpitoväline tukemaan nuorten osallisuutta seuratoiminnassa. Se antaa valmentajalle mahdollisuuden ohjeistaa ja tukea suuria pelaajamääriä yhteisillä harjoitteilla, videoilla, viesteillä ja keskusteluilla, sekä tukea yksilötasolla pelaajia henkilökohtaisilla harjoitteilla, videoilla, viesteillä ja keskusteluilla. Se mahdollistaa myös aikaisempaa välittömämmän palautteen keräämiseen suoraan pelaajalta tai pelaajan huoltajilta parantaen merkittävästi seuran tarjoamaa tukea kokonaisvaltaisen yhteisöllisyyden kehittämisessä ja ylläpidossa.

Tämä lisää lapsen tai nuoren osallisuutta oman joukkueen yhteisöllisyyden rakentamisessa ja luo parempia edellytyksiä paitsi fyysisen valmennuksen toteutukseen, myös psyykkisen hyvinvoinnin ja yhteenkuuluvuuden edistämiseen. Kehitettävän työkalun merkitys korostuu parhaillaan käynnissä oleva koronavirusepidemia tai muun vastaavan tauon aikana.

Henkinen hyvinvointi ja tunne siitä, että on osana suurempaa yhteisöä, on hyvin tärkeää erityisesti poikkeusolosuhteiden aikana. Tämän edistämiseksi säännöllinen yhteydenpito seuran ja pelaajien välillä on välttämätöntä. Tähän haemme uutta voimaa ja tehokkuutta hankkeen tuotoksena saatavien työkalujen myötä.

Yhteistyötä parhaimmillaan, Banzai!

Lisätietoja:
Jari Koistinen
Toiminnanjohtaja
KuPS ry
050-4354267
jari.koistinen@juniorikups.fi