KuPS-JJK 3-2, Jaro-KuPS 0-6
Julkaistu: 11.05.2019 00.00

Puolen Suomen Liiga on edennyt yli puolen välin. KuPS oli nyt vierailemassa 11.5 Jyväskylässä, missä vastassa olivat JJK ja Jaro.

Sarjan alkupään ottelut eivät menneet KuPS:lla aivan nappiin. Neljästä ottelusta saatiin yksi voitto ja kaksi tasuria. Ihan OK, mutta ei riittävästi. Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin tällä kertaa JJK. Harjoituspelit olivat menneet JJK:n kanssa puolin ja toisin, joten nyt oltiin tosi paikassa. KuPS:n puolustuslinja peleissä oli Patu, Nipa, Sisu ja Veikka. Samuli oli nostettu keskikentän pohjaan. Tällä puolustuksen perustalla vedettiin molemmat pelit. Maalissa varma ja taitava Elias. KuPS aloitti maalin teon, Roope 1-0. JJK tuli tasoihin vielä ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä KuPS kiri 3-1 johtoon Niken ja Nikon maaleilla. JJK sai vielä yhden tasoittavan joten lopputulos 3-2. Pelin tulos takasi sen, että yhden ottelun vähemmän pelannut JJK ei tule voitollakaan ohi. Jaro on ollut sarjan jumbo -sijalla. Oletuksena ei siis ollut kovin kova vastus. Pojat päätyivät tykittämään tästä pelistä 0-6 voiton. Maalailemaan pääsivät Ale 2, Niko, Nikke, Patu ja Sisu. Alella ja Sisulla rankit. Näin meidän pojille täydellinen kuuden pisteen päivä.