KuPS Futsal Naiset - Otteluohjelma vahvistuu elokuun lopussa
16.7.2020 15:17 Uutiset / Naiset Futsal

KuPS Futsal Naiset valmistautuu tulevaan kauteen

KuPS futsal naiset pelaavat kaudella 2020-2021 toista kauttaan naisten valtakunnallista ykkösdivisioonaa. Suomi on jaettu kahteen lohkoon ja me pelaamme pohjoislohkossa (lohko 2). Ykkösen lohkojen voittajat karsivat keväällä 2021 Naisten futsal liigapaikasta, josta voittaja nousee suoraan liigaan. Karsintapelin hävinnyt joukkue pelaa liigan 9 sijoittuneen kanssa. Tämän pelin voittaja säilyttää paikkansa liigassa tai nousee uutena joukkueena liigaan.

Futsal on lajina tunnettu maailmalla ja nostetta on kovasti ollut myös Suomessa. Kiinnostavaksi lajin tekee sen yleisöystävällinen, nopeatempoinen ja viihdyttävä luonne. Suomen jalkapallon ja futsalin maajoukkueiden menestys on luonut yhdessä mielenkiintoa herättävän kokonaisuuden. Suomessa on miehille ja naisille futsal maajoukkue. Kaikkiaan Suomessa lajin harrastajia löytyy paljonkin, mutta Itä-Suomen alueella futsal on vielä lähes tuntematon.

Kuopiossa futsalin harrastusmahdollisuudet ovat niukat ja kulttuuri on ollut niukkaa. Vastustajamme tulevat tässä lohkossa lähinnä länsirannikon suunnalta. KuPS nosti kauden 2019-2020 myötä naisten futsalin kertaheitolla mielenkiintoiseksi urheiluksi myös Itä-Suomessa ja nyt näyttää siltä, että futsal lajina on iskemässä lujaa Kuopioon.

KuPS kauteen 2020-2021 valmistautuminen on käynnissä. Kauden otteluohjelmaa viilataan parhaillaan kaikille joukkueille sopivaksi ja vahvistetut otteluohjelmat saataneen julkistettua elokuun loppuun mennessä. Näillä näkymin KuPS pelaa syyskaudella 3 kotiottelua ja kevätkaudella puolestaan neljä. Kausi starttaa heti marraskuun alussa. Tästä tulee lisää tietoa syyskuun alussa.

Kotiottelut pelataan Pyörön koululla (Ylä-Pyörön koulu), jossa siis myös viime kaudella nähtiin KuPS:n kotikatsomossa iloiset kannustajajoukot.

Pelaajissa ei suuria muutoksia ole ensimmäiseen kauteen peilattuna. Viimekauden pelaajat ovat likimain kaikki remmissä, joten meillä on tiedossa kivenkova ja yhteen hitsautunut porukka. Ykkösessä pelaavan joukkueensa lisäksi KuPS tavoittelee kasvujoukkuetta alueelliseen kakkoseen, jolla varmistetaan pelaajapolkua ja mahdollistetaan Kuopion alueelle hyvin liikkeelle ponnistanut naisten futsal -kulttuurin kasvu ja määrätietoinen toiminta.

Kiinnostaisko sinua olla meidän mukana pelaajana tai toimihenkilönä tms. Ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään yhdessä uusi huikea futsal kausi

Futsal kuulumisiin !

KuPS Futsal Naiset


   
Lisää uutisia
KuPS ry
Kategoriat