Teho-Posako Oy ja KuPS ry yhteistyösopimukseen.
SeuraJulkaistu: 23.03.2023 09.27

Teho-Posako Oy ja KuPS ry yhteistyösopimukseen.

Paikallista kodintekniikkapalvelua vuosikymmenten kokemuksella - Teho-Posako Oy

Toiminta ja tuotteet

Olemme paikallinen ja perinteinen lämmitys- ja aurinkoenergiajärjestelmien, kodinkoneiden, kylmäkoneiden, teollisuuspesulaitteiden sekä nestekaasu- ja suurkeittiölaitteitteiden suunnittelu-, huolto-, asennus- ja myyjäliike.
Huoltomiestemme ja asentajiemme päivittäisessä käytössä on 8‒10 hyvin varusteltua pakettiautoa. Liiketilojemme korjaamo-osastolla on kattava korjaamovarustus mittalaitteineen ja erikoistyökaluineen sekä valmistuote- ja tarvikevarasto.
Toimintafilosofianamme on huoltaa ja asentaa kaikki minkä myymme sekä paljon muutakin. Takuuhuollon merkkivalikoima on laaja, sekä koostu tunnetuista laitemerkeistä. Olemme toimineet useiden eri laitevalmistajien valtuutettuna huoltoliikkeenä Kuopiossa jo vuodesta 1975, mikä takaa yhdessä henkilökunnan piinkovan ammattitaidon kanssa alueemme pätevimmän palvelun.
Teemme yhteistyötä laajasti monien eri päämiesten ja maahantuojien kanssa. Tuotemerkeistä tärkeimpiä ovat Alpha Innotec, Gorenje, Electrolux, Gree, Harvia, Mitsubishi Electric, Samsung ja Upo.
Käytössämme on moderni liikkuvaan työhön ja toimialaan suunniteltu digitaalinen toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä mahdollistaa tehokkaan työnjohdon ja toiminnan ohjauksen, töiden resursoinnin, tilausten ja työtehtävien hallinnan, reaaliaikaisen tiedonvälityksen sekä kirjausten tekemisen reaaliajassa.


Henkilöstö

Teho-Posakon henkilöstövahvuus on n. 15–18 henkilöä. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta monin tavoin. Tuemme henkilökunnan hyvinvointia esimerkiksi kuntosaliedulla ja kannustamme tupakoinnin lopettamiseen 1000 euron palkkiolla. Järjestämme henkilökunnalle monenlaisia virkistäytymistapahtumia teatterista keilailuun ja moottorikelkkailuun.

Ympäristövastuullisuus

Teho-Posako Oy:lle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti, joka kertoo sitoutumisesta ympäristövastuullisuuden jatkuvaan parantamiseen. Ekokompassi on pk-yrityksille soveltuva kansainvälisiin ympäristöjohtamisen standardeihin ja järjestelmiin perustuva ympäristöjärjestelmä.
Teho-Posako on sitoutunut vähentämään oman toimintansa ympäristövaikutuksia. Säästämme energiaa ja materiaaleja sekä kierrätämme ja lajittelemme metalliromun. Meillä on lähes paperiton toimisto, ja yrityksen omaa energiankulutusta on vähennetty erityisesti siirtymällä led-valoihin. Yrityksellä on myös oma aurinkosähköjärjestelmänsä, joka tuottaa parhaimmillaan jopa 100 % sähkönkulutuksesta.
Opastamme asiakkaitamme myymiemme ja asentamiemme laitteiden oikeaan käyttöön ja huoltoon, jotta laitteet toimivat energiatehokkaasti ja kestävät mahdollisimman pitkään.

KuPS ry kiittää Teho-Posako Oy:tä yhteistyöstä!

Paikallista huippu palvelua, tutustu tarkemmin, klikkaa kuvaketta!


               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai