Savon ammattiopisto ja KuPS ry syventävät yhteistyötä!
SeuraJulkaistu: 29.05.2023 17.58

Savon ammattiopisto ja KuPS ry syventävät yhteistyötä!

Savon ammattiopisto ja KuPS ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on tukea opiskelijoiden urheilu-uran ja ammatillisen koulutuksen yhteensovittamista. Yhteistyö on osa Savon ammattiopiston UrheiluAmis-toimintaa, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella ja kilpailla omassa lajissaan opintojen ohessa.

Yhteistyön avulla Savon ammattiopisto ja KuPS ry haluavat edistää opiskelijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia, motivaatiota ja oppimistuloksia sekä tukea heidän tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Savon ammattiopiston UrheiluAmiksessa voit yhdistää ammatillisen opiskelun ja tavoitteellisen urheiluharjoittelun. Savon ammattiopisto on Olympiakomitean huippu-urheiluverkostoon kuuluva oppilaitos, jossa tuemme urheilevan opiskelijan pyrkimyksiä kokonaisvaltaisesti. Urheilupainotteisesti opiskelevat urheilijat voivat opiskella mitä tahansa koulutusalaa ja suorittaa minkä tahansa Savon ammattiopistossa opetettavan perustutkinnon. He suorittavat kaikki koulutusalaansa kuuluvat opintokokonaisuudet. Urheiluvalmennustunteja voi halutessaan hyödyntää valinnaisissa tutkinnon osissa ja yhteisten tutkinnon osien valinnaisissa lisäosissa.

Pääsääntöisesti urheilijoiden koulutus on keskittynyt Kuopioon, mutta opiskelu on mahdollista kaikilla kampuspaikkakunnilla ja

koulutusyksiköissä.

Voit hakea urheilijana opiskelijaksi kaikkiin Savon ammattiopiston tarjoamiin koulutuksiin.

Lisätietoja aiheesta:

UrheiluAmis | Savon ammattiopisto (sakky.fi)

Hanna Linnilä, urheiluakatemia, opinto-ohjaus, 044 785 3093 hanna.linnila@sakky.fi
Jari Koistinen Toiminnanjohtaja KuPS ry 050 435 4267 jari.koistinen@juniorikups.fi

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai