Autopuhdistus Karppanen KuPS ry:n yhteistyökumppaniksi!
SeuraJulkaistu: 29.05.2023 22.28

Autopuhdistus Karppanen KuPS ry:n yhteistyökumppaniksi!

Olemme kuopiolainen perheyritys ja tuotamme monipuolisia kulkuneuvojen puhdistus- ja pinnoituspalveluita autoliikkeille sekä kuluttaja-asiakkaille. Vastuullisuus on meille erittäin tärkeä arvo ja olemmekin nyt suurella ilolla tukemassa paikallista junioriurheilua ja liikunnan iloa Juniori KuPS:n kanssa alkaneen yhteistyön myötä.

Palveluihimme kuuluvat monipuoliset ajoneuvojen puhdistus- ja pinnoituspalvelut sekä ikkunoiden tummennukset. Käsittelemme kaikenlaiset kulkuneuvot autoista polkupyöriin ja veneisiin. Kaikki toimintamme perustuu käsityönä tuotettuun, erinomaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen asiakaslähtöiseen lopputulokseen. Myös ympäristövastuu on toimintamme kulmakivi ja käyttämämme aineet ovatkin 100 % biohajoavia ja lisäksi pääosin Suomessa valmistettuja.

Toimimme Kuopiossa neljässä eri toimipisteessä: Wetterin, Hedin Automotiven, Kuopion Autokaupan ja K-Auton yhteydessä. Tämän lisäksi toimipisteitämme löytyy myös Varkaudesta, Iisalmesta, Kajaanista, Jyväskylästä, Joensuusta, Tampereelta, Lahdesta ja Lieksasta.

Yhteistyön alkamisen kunniaksi tarjoamme Pro auton käsinpesun ja kuivauksen hintaan 25 €. Voit varata palvelun internetin kautta osoitteesta nettiaika.fi/Karppanen, kirjoita koodikenttään KUPS. Kun varaat palvelun soittamalla tai paikanpäältä muista ilmoittaa koodi KUPS. Tarjous on voimassa 30.06.2023 saakka

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme !

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai